Liposuctie rug, taille en heupen

De vetophopingen op de rug, een van de dichtst gespierde gebieden van het lichaam, zijn berucht omdat zij bijna niet te verminderen zijn door sporten of afslanken. De meeste doelgerichte oefeningen in de sportschool zijn ontworpen om de spieren op te bouwen en te versterken maar niet om vetgebieden te laten verminderen. Als gevolg hiervan, hebben veel mannen en vrouwen die al op hun streefgewicht zijn, nog steeds last van vetophopingen op de rug.

Meer weten over onze liposuctie behandeling? Bekijk onderstaande video:Afspraak maken bij Dr. Don?

Liposuctie van de rug

In het verleden was de rug een lastig gebied om liposuctie op uit te voeren door de vezelige structuur van het weefsel. Ook de spierdichtheid maakt beweging van de liposuctie-canule zeer moeilijk in dit gebied. Gelukkig, met de nieuwe voordelen van liposuctie met water of de tril- liposuctie, kan ook dit vet worden verwijderd.
 

Uw lovehandles

Ondanks de vertederende naam, zijn de lovehandles een van de meest irritante vetgebieden, het lijkt wel of geen enkel dieet of sport enig invloed heeft op dit type vet. Zowel buikvet als lovehandles lijken vaak te wijten aan een combinatie van hormonale veranderingen en gewichtstoename. En zoals bij de rug zijn lovehandles zeer moeilijk te verwijderen door middel van gerichte oefeningen of veranderingen in het dieet.

Liposuctie is ideaal voor het verwijderen van de lovehandles wanneer andere methoden falen. Liposuctie is veilig en verwijdert permanent de vetcellen uit dit gebied van de bovenste taille. Tevens worden de goed gedefinieerde buikspieren ook onthult en de taille komt weer tevoorschijn. Voor vrouwen met een natuurlijk zandloper figuur kan liposuctie rond de taille en lovehandles helpen het lichaam weer in de juiste verhouding terug te brengen.
 

Liposuctie van de heupen

Zowel bij mannen als bij vrouwen hoopt het vet zich rond de heupen op als ze ouder worden. Zelfs bij mannen en vrouwen die jong of zeer slank zijn kunnen de vet-pads zich verzamelen op de heupen en rond de taille. Er zijn tal van redenen waarom extra vet zich ophoopt rond de heupen, zoals na bijv. een zwangerschap of leeftijd en genetica.

Liposuctie van de heupen geeft snel de jongere scherpere contouren van vroeger weer. Vetophoping op de heupen versterkt een negatief beeld van de boven-lichaamscontouren. Daarom zijn vrouwen zo blij met liposuctie van de heupen want het verbetert hun hele lichaamsvorm. Voor vrouwen maken slankere heupen dat hun borsten groter lijken en de taille slanker. Ook zijn vrouwen blij als het rolletje vet niet meer zichtbaar is boven de broekrand en bikini-slip. Liposuctie van de heupen geeft een permanente vetverwijdering. Na de ingreep hebben patiënten meer zelfvertrouwen door hun nieuwe slankere uiterlijk.

Gratis consult?

Voor wie zijn deze behandeling geschikt?

De beste patiënten voor heupen en rug zijn degenen die al wat gewicht zijn kwijt geraakt door hun eetgewoonte aan te passen en aan lichaamsbeweging te doen. Maar die niet in staat zijn om bepaalde vetophopingen kwijt te raken en graag hun lichaamscontour aangepast willen hebben. Tevens mensen met grote vetophopingen kunnen bij ons terecht maar dan adviseren wij wel om aan lichaamsbeweging te doen. Hier kunnen onze coaches u in begeleiden.


 

Voor- en na foto's zien?
 

De behandeling

Bij liposuctie worden kleine sneetjes gemaakt dicht bij het vetgebied. Deze zijn bedoeld om de smalle canules door te laten, gewoonlijk een paar millimeter. Vervolgens maakt Dr. Don gebruik van één van de liposuctie-methode die het meest geschikt is voor uw situatie om de vetcellen los te maken en af te voeren. Dr. Don zal gebruik maken van de volgende liposuctie-technieken, afhankelijk van de grote van de vetcompartimenten en de kwaliteit van de bloedvaten en lymfevaten van de patiënt. 

Patiënten kunnen mooie resultaten verwachten binnen een paar weken, maar de grote verbeteringen zullen zichtbaar worden drie tot zes maanden na de ingreep. De meeste patiënten doen het de eerste week rustig aan en kunnen hun normale dagelijkse routine binnen een week of twee weer opnemen. Dit hangt wel af van de grote en de zwaarte van de liposuctie-behandeling.
 

Meer informatie 

Wilt u meer lezen over de verschillende technieken waarmee Dr. Don de liposuctie uitvoert? Leest u dan meer op de pagina Liposuctie technieken.

 

Prijzen liposuctie

 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading