Liposuctie correctie

Herstel van liposuctie welke niet door Dr. Don is uitgevoerd!

Hoewel liposuctie prachtige resultaten geeft voor de meeste patiënten, zijn er enkele die niet helemaal tevreden zijn na hun eerste liposuctie van meestal jaren geleden. Doordat Dr. Don verschillende liposuctie-technieken gebruikt kunnen wij herstellen wat misschien in voorgaande jaren niet helemaal naar uw wens is verlopen.
 

Liposuctie behandeling herstellen

Dit kan zijn omdat de liposuctie onvoldoende correctie heeft opgeleverd of omdat er veel oneffen of kuiltjes zijn ontstaan. In beide gevallen kunnen wij voor u een oplossing bieden. Wij zijn gespecialiseerd in het corrigeren van onvolmaakte liposuctie resultaten. Dr. Don zal u eerlijk adviseren of herstel mogelijk is en welke resultaten u mag verwachten.

Afspraak maken bij Dr. Don?
 

Voordelen van een herstelbehandeling liposuctie

Het meest voor de hand liggende voordeel van liposuctie herziening is  dat u tevreden kunt zijn over de contouren van uw lichaam, over een egaler huidoppervlak en de verwijdering van kuiltjes. Het belangrijkste is, dat u weer blij kunt zijn met uw liposuctiebehandeling en geen spijt heeft van uw beslissing deze ooit te hebben laten uitvoeren.
 

Over de herstelbehandeling

De liposuctie herziening operatie zal in grote lijnen hetzelfde zijn als uw eerste liposuctie ervaring. In tegenstelling tot de eerste operatie, zal Dr. Don kijken welke techniek voor u het meest geschikt is en zich niet alleen richten op het verwijderen van vetcellen.

In veel gevallen zal lipofilling worden opgenomen als onderdeel van de liposuctie revisie. Lipofilling heeft betrekking op de verwijdering van vetcellen uit het ene gebied van het lichaam en te gebruiken voor vulling of volume in een ander deel. Door lipofilling kunnen ernstige kuiltjes en oneffenheden gevuld worden en egaler gemaakt al na slechts één sessie, soms zijn meerdere nodig. Dit hangt af van de diepte van de oneffenheden en kuilen.

Net als de behandeling zelf, kunt u verwachten dat uw herstel na herziening liposuctie vrij gelijkwaardig is aan uw eerste liposuctie-ingreep.

In de dagen na de ingreep kunnen een aantal blauwe plekjes en zwelling ontstaan. Een compressie kledingstuk moet in eerste instantie worden gedragen om u te helpen bij het verminderen van de zwelling en om de resterende tumescent oplossing te laten afvoeren. Ook de weefsellagen waar het vet uit verwijderd is kunnen zich zo beter herstellen. Compressie op het behandelde gebied zal ook uw huid aanzetten zich te vormen aan de nieuwe lichaamscontouren. Wij adviseren u de eerste twee weken uw lichaam te ontzien zodat het zich kan herstellen.Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!


Gratis consult?
 

Resultaten van gezicht liposuctie

Patiënten kunnen mooie resultaten verwachten binnen een paar weken, maar de grote verbeteringen zullen zichtbaar worden 3 tot 6 maanden na de ingreep. De meeste patiënten doen het de eerste week rustig aan en kunnen hun normale dagelijkse routine binnen een week of twee weer opnemen. Dit hangt wel af van de grote en de zwaarte van de liposuctiebehandeling.
 

Liposuctie kosten 

Afhankelijk van de gebieden die wij behandelen varieërt de prijs. Wilt u meer weten over de prijzen voor liposuctie?

Prijzen liposuctie

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

 

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading