Liposuctie enkels

"Cankles", noemen we wanneer uw enkels zo opgeblazen zijn dat uw voeten recht overlopen in de kuiten. Opvallend is dat steeds meer vrouwen zich onzeker voelen over de “look” van hun enkels in hun schoenen of slippers. U kunt in onze Clinique terecht voor een liposuctie enkels. Dr. Don voert deze behandeling wekelijks uit.
 

Afspraak bij Dr. Don?
 

Liposuctie bij de enkels 

Bij de meeste vrouwen worden de benen bij de enkels slanker wat een mooie vorm geeft. Maar bij sommigen loopt hun kuit recht over in hun voet, waardoor er geen mooie welving te zien is. Deze vorm van enkels noemen we 'cankles', het is een erfelijke aandoening en heeft weinig met uw gewicht te maken. De oplossing voor u is daarom liposuctie enkels. 

 
 

De liposuctietechniek voor enkels

Dr. Don heeft twee verschillende liposuctie-technieken ontwikkeld die dikke enkels meer in vorm kunnen brengen.

Mooi resultaat
De meeste cosmetisch chirurgen behandelen het gebied rond de enkel met alleen de liposuctielaser, die de vetcellen vloeibaar maken, maar Dr. Don past ook de PAL-liposuctietechniek op basis van lichte trillingen toe. Er wordt dus ook echt vet permanent verwijderd. 

Dr. Don: “Bij sommige enkels is de lasertechniek niet zo doeltreffend als een liposuctie. Ik laat een mooi egaal en klein vetlaagje achter waardoor het niet onregelmatig wordt, zo kan ik het been mooi modelleren. Na de behandeling masseer ik het been zodat het overblijvende vet gelijk verdeeld wordt”. 

Enkels: het probleemgebied voor vrouwen?
Dr. Don: "De vrouwen die ik heb behandeld hadden alles al geprobeerd: van sport, massage tot aan zelfs plastabletten, maar niets hielp. Ze konden nooit laarzen of skinny jeans dragen. Na de behandeling vertelden ze dat hun leven door de liposuctie enkels echt veranderd is."
 

Gratis intake plannen?
 

Vakkundig en veilig 

De behandeling moet wel vakkundig uitgevoerd worden omdat anders blijvende zwelling optreedt. Ook moet de arts goed weten waar de opvervlakkige zenuwen en bloedvaten lopen. Maar als de ingreep kundig is uitgevoerd dan is het resultaat permanent. Wij adviseren u graag in een vrijblijvend consult. 
 

Kosten liposcutie enkels 

Afhankelijk van de gebieden die wij behandelen varieërt de prijs. Wilt u meer weten over de prijzen voor liposuctie?

 

Prijzen liposuctie

 

 

Voor- en na foto's zien?

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading