Huidtherapie

Nu ook een Medispa in de clinique van Dr. Don!

De Medispa van Clinique Dr. Don combineert de ontspannende elementen van wellness met de expertise en technologie uit de cosmetische geneeskunde. In de Medispa bieden wij de meest erkende en effectieve anti-aging en figuurcorrigerende behandelingen. Er is niet alleen aandacht voor uiterlijke schoonheid maar ook voor "wellness als medicijn".  Innerlijke gezondheid zorgt namelijk altijd voor uiterlijke schoonheid. Een mooi voorbeeld hiervan is onze infusietherapie, op basis van vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren. Deze therapie wordt helemaal op de behoefte van de cliënt aangepast. Het resultaat kan zijn meer energie, een verbeterde lichamelijke en geestelijke conditie, een prachtige huid, een volle bos haar en meer weerstand. Tevens zorgt de therapie voor minder (soms veel minder) chronische pijnklachten.

 

Maar wat is eigenlijk een Medispa?

We kunnen beter eerst de vraag beantwoorden wat is het verschil tussen een  schoonheidssalon en een Medispa?

Het grootste verschil is dat een Medispa onder toezicht staat van een cosmetisch arts. Een schoonheidsspecialiste mag en kan zich daarom alleen bezighouden met oppervlakkige huid- en lichaamsbehandelingen. Artsen en hbo- opgeleide professionals zoals huidtherapeuten mogen behandelingen uitvoeren die veel verder gaan dan de oppervlakkige huid en dat vraagt om meer opleiding en professionaliteit. In de praktijk komt het helaas voor dat schoonheidsspecialistes hun salon aanprijzen als een Medispa, wat natuurlijk onjuist is.

Resultaat

Onze cliënten willen zichtbaar resultaat en dat kan alleen met behandelingen die diep in de huid reacties oproepen en verder gaan dan de basis. Onze behandelingen doen wat zij beloven en zijn volkomen veilig. Om u de gewenste resultaten te garanderen werken wij in  onze Medispa alleen met bewezen technieken en met de nieuwste apparatuur. 

Uw huid is kwetsbaar en verdient de meest zorgvuldige behandeling. Vertrouw uw huid dus niet zomaar aan iedereen toe!

Overzicht behandelingen van de Medispa

Een overzicht van alle behandelingen ziet u links in het submenu