Liposuctie armen

De onderkant van de bovenarm is vaak slap en floppy, soms al zichtbaar op 30-jarige leeftijd, ongeacht de hoeveelheid speciale oefeningen die u al heeft uitgeprobeerd. Vrouwen zijn genetisch voorbestemd om extra vet op te slaan op een paar plaatsen in het lichaam, en het bovenste onderarm gebied is een van hen.

Ondanks de opbouw van onderliggende spieren, blijft de vetlaag gewoon zitten, en verbergt dit al uw harde trainingswerk. Een bovenarm liposuctie wordt bijna alleen maar bij de vrouwen gedaan in onze Clinique. Het kan de ideale oplossing zijn voor vrouwen die meer strakkere bovenarmen willen hebben en waarbij andere methoden geen effect hebben.

Afspraak maken bij Dr. Don?


 

Liposuctie van de bovenarm

De triceps-spier, die langs de achterkant van de bovenarm draait, is vaak verscholen achter een slappe huid met vet. Door 75% van de vetcellen van de omtrek van de arm of meer te verwijderen, wordt het gewicht gelijkmatiger verdeeld en de huidelasticiteit kan zich dan drastisch verbeteren waardoor de armen veel slanker lijken.

Het is bijzonder belangrijk dat de arts die de liposuctie uitvoert de natuurlijke vetlaag in stand houdt voor een natuurlijk ogend resultaat.

Hoewel de meeste patiënten om esthetische redenen kiezen voor liposuctie van de armen, zijn er vaak ook andere problemen die zware bovenarmen geven. Bijvoorbeeld, wanneer de mouwen van kledingstukken te strak zijn voor de armen maar verder is de maat van het kledingstuk passend.

Bekijkt u onderstaand filmpje voor meer informatie over onze liposuctie behandeling:


 

Oksel vetkussentjes

De oksel vetpads zijn vetophopingen die zich aan de rand van de borst bevinden. Daar waar de arm zich voegt bij de schouder ziet u ze verschijnen. Deze vet-pads zijn hardnekkig en moeilijk te verminderen door sport of dieet. Het zijn lelijke ophopingen in het overgangsgebied van borst tot bovenarm.
Voor veel vrouwen is de verwijdering door liposuctie van deze oksel-vetkussentjes een opluchting. Deze ingreep zorgt voor een soepele lijn die loopt van de borst tot de schouder waardoor u er weer prachtig uitziet in mouwloze kleding of op het strand.

Liposuctie met behulp van kleine canules kunnen deze vetpads drastisch verminderen, zelfs bij vrouwen die een normaal gewicht hebben.

Anterior (voorkant van het lichaam) en achterste (achterzijde van het lichaam) axillaire vetkussentjes worden vaak tegelijkertijd behandeld. Zoals in de bovenarm liposuctie, moet de arts een subtiel laagje vet achterlaten voor de meest natuurlijke uitstraling.


 

Het krijgen van goede resultaten

De beste kandidaten voor liposuctie armen zijn die vrouwen die in goede gezondheid verkeren mentaal en fysiek en die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de contouren van hun armen.

Bij liposuctie, worden kleine sneetjes gemaakt dichtbij het vetgebied. Deze zijn bedoeld om de smalle canules door te laten, gewoonlijk een paar millimeter of zo. Vervolgens maakt Dr. Don gebruik van één van de beschikbare liposuctie-methoden die het meest geschikt is voor de patiënt om de vetcellen los te maken en af te voeren. Wilt u meer lezen over de technieken van de liposuctie, leest u dan hier meer.

Gratis consult?
 

Resultaten arm liposuctie

Patiënten kunnen mooie resultaten verwachten binnen een paar weken, maar de grote verbeteringen zullen zichtbaar worden 3 tot 6 maanden na de ingreep. De meeste patiënten doen het de eerste week rustig aan en kunnen hun normale dagelijkse routine binnen een week of twee weer opnemen. Dit hangt wel af van de grote en de zwaarte van de liposuctie-behandeling.

De resultaten van liposuctie armen geven mooie vloeiende lijnen naar de onderarm en de oksel met een steviger en strakker uiterlijk. 
 

Prijzen liposuctie

 

Voor- en na foto's zien?
 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading