Vitamine infuus therapie

IV Nutriënten therapie of wel de Dr. Don Vitamine infuus

“Schoonheid en vitaliteit komen van binnenuit”

Dr. Don Vitaminedrip is een uitgebalanceerde vitamine, aminozuren en mineralen infuustherapie die op maat samengesteld is naar de behoefte van de cliënt.

Afspraak maken bij Dr. Don?


Vitamine en mineralen suppletie is een kwestie van gezond verstand

Over vitamines, aminozuren en mineralen wordt veel geschreven en gepraat. Logisch, want vitamines zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en een mooie huid. En gezond zijn willen we allemaal. Maar hoe zit het nu, wie moet je geloven? Want de tegenstellingen zijn groot.

Er zijn verschillende 'kampen' die met elkaar in discussie gaan. Het ene 'kamp' zegt dat je van allerlei vitamines, mineralen en andere stofjes héél veel extra nodig hebt en dat er geen enkel risico is. Bovendien wordt erbij gezegd: 'Baat het niet, dan schaadt het niet'. Daar recht tegenover staat het andere kamp dat zegt: u hebt niets nodig, alles zit al in gezonde en gevarieerde voeding en in zonlicht. Hooguit hebben speciale groepen iets extra's nodig. Dr. Don gaat het liefst uit van gezond verstand.

Want het klopt aan de ene kant dat u van de meeste vitamines en mineralen voldoende binnenkrijgt als u voldoende, gezond en gevarieerd eet. Maar dat is niet het hele verhaal.

Het lukt lang niet iedereen om voldoende, gevarieerd en gezond te eten. Dan kan het verstandig zijn om een supplement te nemen. Neem dan bij voorkeur een supplement met 100 tot 300% ADH (dat is een volstrekt veilige hoeveelheid die gelijk is aan 1 tot 3 keer de hoeveelheid die je uit je dagelijkse voeding haalt). En blijf proberen om gezond te eten.

Het kan ook zijn dat u door uw (eet)gewoontes een grotere kans hebt op een vitaminetekort. Dat geldt voor mensen die een druk bezet leven hebben, lijnen, veel sporten of medicijnen gebruiken.

Tot slot hebben bepaalde groepen altijd iets extra's nodig. De Gezondheidsraad heeft daarover officiële adviezen uitgebracht. Dat klinkt als uitzonderingen, maar het gaat om heel veel mensen. Voorbeeld: alle vrouwen boven de 50 jaar krijgen het advies om dagelijks extra vitaminen te nemen. Dat zijn op dit moment ongeveer 2,7 miljoen vrouwen. Vanaf 70 jaar hebben alle mannen en vrouwen per dag extra vitaminen nodig. Helaas doen ouderen dat nog lang niet vaak genoeg: slechts 20 procent van de ouderen slikt dagelijks een supplement, terwijl dit het officiële advies van de Gezondheidsraad is.

Conclusie: miljoenen Nederlanders vallen in een risicogroep en hebben dus hoe dan ook een vitaminesupplement nodig. Het is in de ogen van Dr. Don ongewenst wanneer er een algemeen beeld wordt geschetst dat supplementen nergens goed voor zijn. Dat schrikt miljoenen mensen af die het juist wél nodig hebben.

Infuus op maat?


Waarom IV Nutriënten therapie of wel de Dr. Don Vitaminedrip?

Vitaminen, sporenmineralen en aminozuren ondersteunen de immuunfunctie en de herstelmechanismen in het lichaam. Dus ook het anti-agingproces.
Onderzoek heeft aangetoond dat als wij antioxiderende vitaminen, aminozuren en mineralen via het infuus toedienen, de tekorten in het lichaam veel sneller aangevuld kunnen worden dan door het slikken van pillen. Onze ervaring is met cliënten die voor het eerst bij ons komen, dat zij binnen enkele dagen de weldadige effecten van de infusen merken. Vaak verlaten ze na een eerste kuur verfrist en energiek onze clinique.

Het nemen van vitaminesupplementen is dus zeker de moeit waard. Weinig mensen beseffen dat wanneer je een vitaminepil of een multi-vitamine slikt, het lichaam tijdens het verteringsproces tot 85% van die vitaminen afbreekt. Met andere woorden, bij vitaminen die wij via een pil innemen, vindt uiteindelijk maar 15% van de actieve nutriënten hun weg in de bloedbaan. Wanneer u door een op maat gemaakte IV-Vitamine-infusie de voedingsstoffen ontvangt komen deze direct in de bloedbaan en worden deze getransporteerd naar de cellen waar het herstelproces moet plaatsvinden.

Intraveneuze (IV) Vitamine Infusietherapie

vitaminesIntraveneuze (IV) Vitamine Therapie of Intraveneuze Nutriënten Therapie (IVNT), is een behandelmethode die voedingsstoffen zoals vitaminen, aminozuren of mineralen direct in de bloedbaan brengt. Meestal gaat dit via een ader in de arm en meer specifiek in de holte van de arm. Wij gebruiken kleine naaldjes en verdoven zodanig dat u er niets van voelt. U kunt rustig genieten van een koud of warm drankje.

Waar kan IVNT bij ingezet worden?

De vitaminen, aminozuren en mineralen die in IVNT gebruikt worden zijn cofactoren in biochemische reacties die in elke cel van ons lichaam plaatsvinden.  Zoals bij het ondersteunen van het immuunsysteem, Anti-Aging, vermoeidheid, sport prestaties, allergieën, depressie, afvallen en detoxen, bij in balans brengen van hormoonsysteem, migraine, chronische vermoeidheid, Inflammatoire GI-aandoeningen, fibromyalgie, pijnervaring, stress, slaaptekort en alcoholgebruik.

Is het veilig?

De stoffen die Clinique Dr. Don gebruikt bij de infuustherapie zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan alle medische normeringen. Dr. Don heeft met diverse internationale IVNT-specialisten zijn behandelprotocollen afgestemd en aangepast.


Gratis consult?


Wat zijn de voordelen van de Dr. Don Vitaminedrip?

Infusen met vitaminen en mineralen zijn effectiever voor het corrigeren van intracellulaire tekorten aan nutriënten dan het innemen van supplementen (pillen). De intraveneuze methoden brengen de nutriënten, zoals vitaminen, mineralen en aminozuren precies daar waar ze nodig zijn. Bij deze methode wordt het spijsverteringssysteem, dat vaak de opname van nutriënten blokkeert, overgeslagen. Als u bijvoorbeeld een tekort hebt aan maagzuur en spijsverteringsenzymen is het mogelijk dat u weinig of geen baat hebt bij supplementen die u per pil moet innemen.  


Per infuus worden de nutriënten in hogere doseringen gegeven dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH), dit is alleen bedoeld om tekorten te voorkomen. Omdat vitaminen en mineralen normale bestanddelen van de cel zijn, is toediening per infuus uitermate veilig. Alle infusen worden speciaal afgestemd op uw persoonlijke behoefte. De behandeling kan in lengte variëren, maar doorgaans duren ze 15-45 minuten. Standaard infuusproducten bevatten vaak conserveringsmiddelen. Clinique Dr. Don gebruikt conserveermiddelvrije nutriënten.

Intake IV- Dr. Don Vitamine infuus op maat

Ieder mens is uniek en heeft een eigen vitamine, mineralen en aminozuren behoefte daarom brengen wij vooraf deze behoefte in kaart. Tijdens de intake vragen wij u zorgvuldig met de fitforlife-specialist een vragenlijst door te nemen. Op deze wijze kunnen wij ondermeer alle contra-indicaties in kaart brengen. Veiligheid, betrouwbaarheid en kundigheid staan bij Clinique Dr. Don voorop. Ook speelt mee of u man of vrouw bent, kort of lang, dun of gespierd, laag of hoog niveau van activiteit, atleet van wereldklasse of een weekend warrior bent. Mensen zijn allemaal uniek en zo ook hun voedingsbehoeften.
Wilt u een uniek samengestelde Vitaminedrip? Dit  kan door een uitgebreid bloedonderzoek. De artsen kunnen dan nog preciezer vaststellen of er een mogelijk tekort is aan vitaminen en mineralen en op welk gebied.

De specifieke infuus-voedingstoffen die wij gebruiken zijn ontwikkeld door een team van vooraanstaande artsen, natuurgeneeskundige artsen, biochemici, voedingsdeskundigen en lichaamsbeweging fysiologen. De behandeling begint met de keuze van een IV-infusietherapie, gevolgd door een reeks van medische, gezondheid- en leefstijlvragen.  De resultaten vormen de basis voor het behandelprogramma.

 

button

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues