Liposuctie billen

Het verkleinen van de billen

Veel vrouwen hebben een probleem met het volume en de vorm van hun billen. Het begint hen vooral te storen als de aansluitende rokjes, broeken of zwemkleding niet meer passen. Als daarnaast ook nog meer ongewenste vetophopingen duidelijk zichtbaar worden op de heupen en de dijen zeggen veel vrouwen: “En nu moet ik er iets aan gaan doen”. Helaas is dit type vet hormoongevoelig waardoor diëten en sporten niet veel zal helpen.
Gelukkig heeft Dr. Don een speciale liposuctie voor de billen ontwikkeld waardoor hij de bil-verhouding met de rest van het lichaam mooi in balans brengt. U kunt na de behandeling uw favoriete kleding weer uit de kast halen. Sommige vrouwen vertellen Dr. Don bij de nacontrole van liposuctie billen dat zij voor het eerst aansluitende skinny jeans konden dragen zonder zich te schamen. Dr. Don: “Dit zijn voor mij de mooiste complimenten die ik kan krijgen. Mooie resultaten en meer zelfvertrouwen daar gaat het om bij liposuctie billen”.
 

Afspraak bij Dr. Don?

Bekijkt u onderstaande video voor een uitleg over de liposuctie behandeling door Dr. Don:

 

Mooie resultaten liposuctie billen

In tegenstelling tot andere gebieden van het lichaam, bevatten billen minder neurovasculaire (zenuwen en bloedvaten) structuren. Het onderhuidse vet in de billen is egaal zacht en niet zo vezelachtig als in andere delen van het lichaam. Daarom geeft liposuctie billen mooie, natuurlijke resultaten. Deze vet-kenmerken zorgen dat liposuctie een ideale behandeling is om de billen slanker te maken en opnieuw vorm te geven.

Toch hebben we behoorlijk wat vet nodig in onze billen, waarom?
Als u zit beschermt vet u tegen de harde skeletstructuur. Zonder vet zou zitten heel pijnlijk en moeilijk worden. Daarnaast draagt het zachte bilvet bij tot een mooie esthetische uitstraling van uw figuur, de mooie welving van uw billen krijgt u onder andere door het zachte vet. Dus heel veel vet weghalen maken uw billen beslist niet mooier. Mooie billen krijgt u door het herstellen van de vorm en daar is Dr. Don in gespecialiseerd middels liposuctie billen.
 

Behandelmogelijkheden liposuctie billen

Dr. Don geeft u een eerlijk en kundig advies. U kunt een vrijblijvende afspraak maken in één van onze klinieken (Hengelo of Amsterdam), klikt u dan op onderstaande roze button.

Welke gebieden in de billen kunnen wij verkleinen en opnieuw vormgeven?
Het lijkt misschien dat uw billen één groot gebied zijn. De billen is echter een verzamelnaam voor twee, specifieke gebieden die samen de billen vormen. Willen we mooie billen creëren dan moet elk gebied afzonderlijk behandeld en gevormd worden.

Gratis intake bij Dr. Don?
 

Welke vetgebieden behandeld dr. Don in de billen met liposuctie?

1. De bilspleet

De bilspleet is de onderscheidende vlinderlijn, die de billen scheidt van de dijen en onderkant rug. Deze lijn is niet altijd duidelijk bij elke persoon en verdwijnt bij veel vetophopingen. De meeste mensen vinden een strakke lijn het mooist, omdat het dit de illusie van verhoogde en ronde billen geeft. Dr. Don hersteld de bilspleet waardoor de billen een meer opgerichte vorm krijgen. Op het onderste gedeelte van de wervelkolom ligt vaak de lumbo-sacrale vetophoping daar waar de rug de bilspleet ontmoet. Omdat dit gebied aan de basis van de wervelkolom ligt, zit het onderhuids vet dicht in de buurt van verschillende zenuwbanen en uiteinden, dus behandeld Dr. Don dit vetgebied met grote zorg tijdens de liposuctie.

2. De billen met de overgang naar de benen en heupen

“Shaping the Bananaline”, Dr. Don verbetert de bilvorm tijdens de liposuctie met de zogeheten ‘bananaline’. Dit is de overgang van de billen naar de bovenbenen, m.a.w. de onder-bilplooilijn. Deze wordt tijdens de liposuctie billen meer opgericht en gevormd zodat de billen kleiner, strakker en ronder ogen. De contourverandering is definitief en de huid zal zich goed aanpassen aan de nieuwe, kleinere bilcontouren. Bovendien maakt Dr. Don de gemaakte sneetjes in de bilplooien zo klein dat er geen zichtbare littekens zullen overblijven!

De ingreep liposuctie billen

Een liposuctie billen ofwel bilverkleining wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. Dr. Don tekent vooraf de plaatsen op uw billen waar hij een sneetje maakt en daar wordt u dan ook verdooft. Dit sneetje is heel klein maar 2-3 mm. Dr. Don plaatst dit sneetje in de bilplooien, zodat er later niets meer van te zien is. Dan wordt er op de te behandelen plaats een verdovende vloeistof ingebracht die de vetcellen in de billen doet opzwellen. Deze worden hierdoor meer vloeibaar gemaakt en kunnen zo zachtjes en nauwkeurig worden weggezogen. De weggehaalde vetcellen komen niet meer terug. Na de puberteit maakt u namelijk geen nieuwe vetcellen meer aan. Het resultaat is blijvend mits u op gewicht blijft en een gezond eet- en leefpatroon heeft.
 

Na liposuctie billen

De liposuctie billen ingreep op zich duurt afhankelijk van de hoeveelheid vet die Dr. Don moet weghalen ongeveer 2-2,5 uur. Na de behandeling gaat u naar de uitrustkamer en zal de verpleegkundige u verder begeleiden en behandelen. Nadat u wat te drinken heeft gekregen en u zichzelf weer helemaal goed voelt kunt u onder begeleiding naar huis. Om de huid van uw billen goed te ondersteunen moet u een aantal dagen speciaal aangemeten medisch corrigerend ondergoed dragen. Over het algemeen verdwijnen de blauwe plekken na 1-2 weken. Dr. Don ziet u dan na ongeveer zes maanden graag weer terug voor controle. Het definitieve resultaat is pas na 6 maanden na de behandeling bereikt. Intensief sporten mag u pas weer na 3 maanden.

Het resultaat?

Kleinere, mooie ronde en compactere billen en een mooiere overgang tussen de billen en de bovenbenen!
 

Kosten liposuctie billen

De kosten variëren per gebied. Er wordt namelijk ook gekeken naar de hoeveelheid vet wat weggehaald kan worden. Tijdens een intake gesprek wordt er een offerte op maat voor u samengesteld waarin de prijs gespecifeerd staat.

 

Prijzen liposuctie

 

Voor- en na foto's zien?

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues