Liposuctie technieken

In onze Clinique werken we met verschillende liposuctie technieken. De technieken zijn niet allemaal op elk gebied van het lichaam toe te passen. Dr. Don bekijkt het te behandelen gebied en kiest vervolgens de beste techniek voor het mooiste resultaat! De liposuctie bij Clinique Dr. Don kan uitgevoerd worden d.m.v. twee methodes; PAL of WAL. Al onze behandelingen vinden plaats met lokale verdoving en aanvullend, op advies van Dr. Don, kan de behandeling gecombineerd worden met de laser (MedArt liposuctielaser).

Afspraak maken bij Dr. Don?

Bekijkt u onderstaande video voor meer informatie over de liposuctie behandelingen door Dr. Don:


 

1-poort Liposuctie

Met behulp van 1 enkel sneetje kan vet uit vele regio’s worden verwijderd in het lichaam met speciale canules, zelfs de kleinste littekens worden nog geminimaliseerd. Deze techniek is vooral belangrijk bij patiënten die aanleg hebben voor slechte littekenvorming zoals mensen met een donkere huid. Alle liposuctie behandelingen gaan onder lokale verdoving. Dr. Don maakt van deze optie gebruik om de risico’s zo laag mogelijk te houden en om de patiënt goed te kunnen laten draaien. Patiënten kunnen nu een volledige liposuctiebehandeling ondergaan zonder de noodzaak van een verblijf in een kliniek of ziekenhuis. Steeds meer patiënten kiezen voor plaatselijke verdoving, zowel om de risico's te minimaliseren tijdens de operatie als gebruik te maken van een sneller herstel zonder de bijwerkingen van een algehele narcose. Patiënten zijn eerder mobiel wat de genezing bevordert. Dr. Don maakt een klein sneetje in de buurt van het te behandelen gebied. Vervolgens wordt een steriele vloeibare oplossing met de verdoving ingebracht die ook de vetcellen helpt af te breken om zo de verwijdering te vergemakkelijken. De plaatselijke verdoving houdt het behandelde gebied verdoofd tijdens de gehele behandeling, zodat u zich kunt ontspannen.

Tumescente Liposuctie

Tumescente liposuctie wordt algemeen beschouwd als de gouden basisstandaard om het lichaam te contouren zoals een beeldhouwer dit doet, tumescente liposuctie maakt gebruik van een speciale steriele oplossing om vetcellen los te laten komen voor een betere vetverwijdering en mooie resultaten.

MedArt Liposuctielaser

Door de kracht van de laser-energie, worden vetcellen geëmulgeerd de laser zorgt voor minimale bloedingen. De productie van collageen wordt ook gestimuleerd waardoor de huid zichtbaat verstrakt. Bekijk onze speciale pagina over Liposuctie laser

 

Water Assisted Liposuction (WAL)

Ook wel de liposuctie met behulp van kleine waterstralen genoemd. Bij de water-jet assisted liposuctie wordt spoelvloeistof in het vetweefsel gebracht en onmiddellijk met een speciale canule met een plat mondstuk afgezogen. Het voordeel is dat de infiltratie met de waterstraal en de zuigkracht gelijktijdig plaatsvindt. Omdat de ingebrachte vloeistof slechts een korte tijd in het weefsel verblijft, veroorzaakt deze geen zwelling. Bekijk onze speciale pagina over WAL Liposuctie
 

Vibro-liposculptuur (PAL)

Met trillingen wordt het vet eerst vloeibaar gemaakt en vervolgens met kleine canules permanent gelijkmatig verwijderd. Hiermee kunnen hoeveelheden vet verwijderd worden met minder kracht, wat resulteert in verminderde blauwe plekken en zwellingen wat een sneller herstel bevorderd. Bekijk onze speciale pagina over Vibro liposculptuur

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading