Observe 520x huidanalyse

observe huidtherapie

 

Hoe goed ken jij je huid eigenlijk?

Onze huid is veel complexer dan wat we met het blote oog kunnen waarnemen. Daarom gebruiken wij de Observ 520x voor een professionele huidanalyse bij Clinique dr. Don.

Met behulp van geavanceerde huidanalysetechnologie kijken we naar de onderliggende huidlagen dus op meerdere niveaus naar uw huid. Op deze manier kunnen we uw huidveroudering, huidproblemen en of huidaandoeningen beter begrijpen en in kaart brengen. Aansluitend maken we voor u een uniek behandelingsplan helemaal op uw huid afgestemd.

 

Wat doet de Observe 520x

Observe 520x

 

Leer uw huid kennen

Ook voor u is het belangrijk  te snappen hoe uw huid  zich nu en in de toekomst ontwikkeld en  welk behandelplan het beste werkt voor uw huid zodat  de problemen en veroudering optimaal aangepakt kunnen worden.

 

Hoe werkt de Observe 520x


Voordelen van een Observ 520x huidanalyse

De Observ 520x is een krachtig huidanalysesysteem dat gebruik maakt van licht- en cameratechnologie om op cellulair niveau de conditie van uw huid in kaart te brengen en weer te geven.

Wat kunnen we onderzoeken en duidelijk laten zien op de foto’s:

 • Rimpels en fijne lijntjes, inclusief die je nu nog niet zietTalg/olie gehalte van uw huid
 • De textuur en poriegrootte
 • Pigmentatie zoals: sproeten, zonneschade en ouderdomsvlekken
 • Vochtgehalte van uw huid
 • Verlies van stevigheid en elasticiteit van de huid
 • Uw algehele huidskleur en de gezondheid van uw huid

De beelden worden in slechte enkele seconden gemaakt en uw huidtherapeute legt uit wat u ziet op de beelden en geeft een persoonlijk advies om de problemen van nu en in de toekomst te behandelen

 

Blijf in contact met je huid

Met onze professionele huidanalyse kunnen we niet alleen probleemgebieden in uw huid vaststellen, maar u kunt ook de resultaten van de behandelingen volgen en welke zichtbaar geworden zijn.

Wilt u zien wat voor  indrukwekkende resultaten onze huidbehandelingen hebben voor uw huid aan de buitenkant maar ook voor uw onderste huidlagen ? Met de Observ 520x kunnen we ook de resultaten meten en zichtbaar maken die nu nog niet te zien zijn met het blote oog.

Wij raden cliënten aan om minimaal twee keer per jaar langs te komen voor een professionele huidanalyse om de voortgang van uw huid nauwkeurig te volgen en eventuele onderliggende gezondheidsproblemen van de huid zo snel mogelijk aan te pakken. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw huid optimaal gezond blijft en dat u het hele jaar door met vertrouwen naar uw huid kijkt.

 

Wat kan de Observ 520x laten zien

Voor en na de huidanalyse

Stap 1: de huidtherapeute legt u uit hoe de Observ 520x werkt

Stap 2: u plaatst het gezicht voor de camera en van diverse kanten worden van uw gezicht huidopnames gemaakt. Uw huidtherapeute geeft verschillende aanwijzingen hoe u uw hoofd voor de camera kunt houden.

Stap 3: Tijdens het onderzoek knippert er aan het begin van elke foto een lampje. De Observe-analyse duurt ongeveer 3 tot maximaal 5 minuten.

Belangrijk: als u gevoelig bent voor flitslicht, last heeft van snijwondjes, schaafwondjes of koortsblaartjes, laat dit dan weten aan uw huidtherapeute. Wij zullen u zo nodig helpen.

 

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een Observ 520x huidanalyse?

 • Met behulp van de informatie uit uw Observ 520x huidanalyse-foto’s  kunnen de professionals van Dr. Don Cosmea een behandelplan op maat ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de huidige conditie van uw huid.
 • Tussen de behandelingen kunnen wij de resultaten volgen door de beelden voor en na de behandeling te vergelijken. Als u elke dag naar uw huid kijkt, merkt u soms niet hoeveel vooruitgang uw huid al werkelijk geboekt heeft.
 • Voorkom toekomstige huidproblemen door de juiste producten te gebruiken, laat u adviseren.
 • De Observ 520520x huidanalyse is 100% veilig, pijnloos en zeer informatief.

 

Hoeveel kost een Observ 520x Huidanalyse?

Niets! Dr. Don  Cosmea bieden GRATIS de huidanalyse aan tijdens de intake voor een huidbehandeling of productenadvies.

Het is tijd om uw huid op de eerste plaats te zetten.

 

Meer weten over de Observe 520x of een afspraak plannen?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

 • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
 • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
 • Enschede +31 (0) 53 206 2001
  [email protected]

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading