Liposuctie buik

De buik is een probleemgebied voor veel vrouwen en mannen. Buikvet is moeilijk te verbergen en zit ook snel "in de weg" bij bukken en zitten. Ongewenste vetophopingen op de buik zorgen ook dat kleding niet goed meer past.

Een voordeel van liposuctie van de buik en taille is dat het bijzonder mooie resultaten geeft. Het buikvet laat zich goed verwijderen en de huid verstrakt na de ingreep in veel gevallen. In feite is het mogelijk om een overhang van de huid te verwijderen zonder de noodzaak van een operatie (waarbij in de huid wordt gesneden en een lelijk litteken blijft).

Bekijkt u onderstaande video voor meer informatie over een liposuctie behandeling door Dr. Don:


 

Afspraak maken bij Dr. Don?
 

Buik liposuctie

Buik liposuctie uitgevoerd onder "tumescente verdoving" wordt liposculptuur genoemd. Een bijkomend voordeel is dat de buik goed in vorm gebracht kan worden na de afvoer van het vetweefsel, de modellering moet dan wel door een ervaren arts worden gedaan. Meestal worden de bovenste en onderste gedeelten van de buik tegelijkertijd behandeld.
 

liposuctie buik


Gratis consult?
 

Liposuctie buik kosten 

De kosten voor buik liposuctie varieert afhankelijk van de gebieden die wij behandelen. Bij Clinique Dokter Don zijn wij altijd transparant over de prijzen. Voor een correcte en eerlijke prijs vragen wij u contact met ons op te nemen. We kunnen u dan (uiteraard vrijblijvend) een eerlijke prijs geven. Wilt u meer weten over de prijzen voor liposuctie?

Voor en nafoto's liposuctie onder- en bovenbuik

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij deze patiënt door middel van een PAL liposuctie met laserverstrakking van onder- en bovenbuik deze patiënte, echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken.
Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

 

voor en na foto's liposuctie buik

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues