Ik ben Dr. Don (Dr. Ir. Donald Ottens); Oprichter van Clinique Dr. Don (BIG: 19023148601)

Dr. Donald Ottens (Dr. Don) is cosmetisch arts KNMG met een klinische ervaring van meer dan 25 jaar. 

Wat is de kern van uw filosofie?
Mijn doel is: mijn patiënten op de meest natuurlijke manier een nieuwe look & feel geven, die helemaal bij hun wens en persoonlijkheid past. Ik denk wat je noemt outside the box, om maximale resultaten te krijgen. Bestaande behandelingen en technieken blijf ik steeds weer aanpassen en verbeteren om onze missie, een topbehandeling voor een eerlijke prijs, te blijven garanderen.

Waarom kiezen patiënten voor u?
Ik heb een speciaal oog en touch ontwikkeld voor natuurlijke esthetiek dat is wel bijzonder te noemen gezien de ontwikkelingen in de cosmetische chirurgie. Ik combineer dit talent met mijn consistente, nauwgezette aandacht voor fijne details zodat ik het resultaat kan behalen wat ik voor ogen heb. Een patiënt zei laatst tegen mij: "Dokter ik denk dat u alles uit de kast heeft gehaald om dit resultaat te bereiken". En dat is ook zo, ik ben niet snel tevreden. Dit betekent ook, helaas, dat ik wel eens kan uitlopen met mijn programma en niet met de behandeltijd uitkom die ik van de Chef de Clinique heb gekregen. De dames van de receptie hebben dan weer een probleempje op te lossen in de wachtkamer. Ach, uiteindelijk krijgt iedereen de tijd en aandacht die hij/zij nodig heeft en voordat ze bij mij de spreekkamer binnen komen is er al veel stoom afgeblazen. Ha, ha.

Welke stappen neemt u om het vertrouwen te krijgen van uw patiënt?
Vertrouwen daar draait alles om in een arts-patiënt relatie. De intakegesprekken zijn eigenlijk onderwijssessies. Alle uitleg over de behandeling en wat patiënten kunnen verwachten worden door mij duidelijk beantwoord. Ik gebruik een taal die toegankelijk is voor iedereen en waar ik alle lastige medische terminologie uit weglaat. Ik wil namelijk verbinding met mijn patiënten krijgen en geen afstand creëren. Een dokter heeft naar mijn idee tijdens de intakegesprekken altijd een onderwijzende rol. Een patiënt die inhoudelijk weet waar hij of zij aan begint blijkt uiteindelijk meer tevreden te zijn met het resultaat omdat alle niet realistische voorstellingen weggenomen zijn in het voortraject. Ik ga voor een solide relatie met mijn patiënten die gebaseerd is op vertrouwen en optimale resultaten. Snelle oplossingen die genomen zijn onder druk, daar wil ik in mijn Clinique niets mee te maken hebben!

Mijn highlight: Ik doe niet in rimpels maar in geluk.

Boek
Behalve vakboeken, schreef hij een boek met zijn ervaringen in het ziekenhuis. Het gaat over de emoties, de hoop, de wanhoop, maar ook over de humor bij behandelingen en gesprekken met patiënten. Lees meer over Dr. Don en zijn ervaringen op zijn eigen website. Het is de mens als geheel die voor hem telt. 

Ik ben Dr. Mahmoud (BIG: 09064648501)

 

U denkt al een tijd na over een cosmetische ingreep zoals een liposuctie, buiklift, littekencorrectie, ooglidcorrectie, facelift of een borstvergroting met eigen vet? In al deze situaties ben ik graag uw dokter. Ik neem alle tijd om uw persoonlijke wensen te bespreken. Samen brengen we in kaart welke verwachtingen u heeft over de resultaten van de ingreep. Daarna maak ik een gedetailleerd behandelplan waar wij; u als patiënt en ik als arts helemaal achter kunnen staan. Dan pas gaan we aan de slag. 
Na mijn studie geneeskunde ben ik mij gaan specialiseren tot medisch specialist in de chirurgie. Ik ben in de chirurgie opgeleid in Duitsland. Vooral de cosmetische chirurgie heeft altijd mijn volle belangstelling gehad. 

 

Met veel plezier heb ik mij nu ook verbonden aan de klinieken van Dr. Don (Dr. Donald E. Ottens) en hoop mijn expertise te mogen inzetten bij alle cosmetische chirurgische ingrepen en de behandeling van de aandoening lipoedeem. 

Ik wil u graag laten kennismaken met alle nieuwe inzichten en technieken die ik geleerd heb van de beste hoogleraren in dit vakgebied. Duitsland loopt voorop als het gaat om chirurgische operatietechnieken. Ik nodig u van harte uit om een vrijblijvende afspraak met mij te maken. 
Ik heb patiënten in binnen en buitenland met uiteenlopende vragen en wensen mogen adviseren en behandelen. Een serieuze aanpak is waar ik voor sta want al gaat het soms om een kleine correctie dan nog moet u hier niet lichtvaardig over denken. Het blijft een medische ingreep die serieus en vakkundig uitgevoerd moet worden. Ik ben pas tevreden als u na de ingreep blij kunt zijn met het resultaat. 

Mijn highlight: “Zonder passie voor mijn vak en de verbondenheid met patiënten kan je dit specialisme niet op niveau uitoefenen. Ik ben bevoorrecht dat ik dit vak mag uitoefenen en zoveel mooie en bijzondere mensen mag ontmoeten waarvoor ik iets kan betekenen. Dr. Don heeft mij aangegeven dat hij uitgaat van het statement; “Wij hebben een dienend vak en niet een verdienend vak”. Dit uitganspunt spreekt mij aan omdat het mij scherp houdt als het gaat om de belofte aan onze patiënten te gaan voor het hoogst haalbare resultaat voor een eerlijk prijs.''
 

Ik ben Loes Franke; Gediplomeerd Physician Aassistant in de cosmetische geneeskunde. Dit doe ik in nauwe samenwerking met Dr. Don. (BIG: 49921358081)

loes franke

Ik vind het fijn om tijd aan mijn patiënten te besteden. Meer te weten te komen over hun wensen en verwachtingen maar ook over hun aarzelingen. Ik houd ervan om alle behandelmogelijkheden goed te bespreken. Juist doordat ik de nadruk leg op wat patiënten kunnen verwachten voor, tijdens en na de behandeling bouw ik een vertrouwensrelatie op. Iedere patiënt is anders en daar pas ik mijn techniek op aan, hierdoor kan ik het hoogst mogelijke resultaat behalen.

Mijn specialiteiten zijn ooglidcorrecties, injectables, PRP-behandelingen en alle vormen van laserbehandelingen.
Kenmerkend is dat de meeste van mijn patiënten een centrale wens hebben, en die is: Ik wil er graag mooier en natuurlijk jonger uitzien. Een behandelplan richt ik daarom heel individueel in, passend bij de persoonlijkheid van de patiënt en voor een "natural-looking, long-lasting result".

De ooglidcorrecties reken ik tot mijn specialiteit. De cosmetische operatietechnieken van Dr. Don heb ik mij eigen gemaakt en met mooie resultaten. Daarnaast volg ik met regelmaat diverse bijscholingen in binnen en buiteland als het gaat om cosmetische operatietechnieken, zo blijf ik altijd op de hoogte van nieuwe inzichten en technieken in mijn vakgebied.

Mijn highlight: Ik heb een oog voor natural aesthetics en dat is wel uniek in de wereld van de medische cosmetiek. Ik vind het dan ook  iedere keer weer een  geweldig moment als mijn patiënt met een prachtige nieuwe uitstraling de kliniek verlaat.

Ons team

Ons team bestaat uit verschillende professionals met diverse achtergronden, samen staan wij klaar om u een welkom en veilig gevoel te geven.