Mommy makeover

Mommy makeover Mommy makeover, of wel: Mammie lichaamcorrectie

In Amerika bestaat het al langer, maar ook in Europa wordt deze behandeling steeds populairder: de Mommy-Makeover of wel de Mammie-Lichaamscorrectie. Een zwangerschap en borstvoeding veranderen het lichaam van de vrouw. Als je geluk hebt niet blijvend. Maar na onderzoek blijkt dat maar één derde van de vrouwen het lichaam terugkrijgen die ze hadden van voor de zwangerschap.

Afspraak met Dr. Don?
 

Welke veranderingen komen het meest voor?

De meest voorkomend problemen zijn de zwangerschapsstriemen, de slappe borsten, het vet om de buik/heupen en onder de kin. En een deel van de vrouwen houdt juist grotere en zware borsten over aan de zwangerschap en heeft daarnaast ook nog overgewicht dat ze niet of moeilijk kwijtraken. Verder kunnen er pigmentvlekken zijn ontstaan in het gezicht.

Wat is een Mommy-Makeover?

Een Mommy-Makeover of Mammie-Lichaamscorrectie is in feite een combinatie van verschillende ingrepen, die precies die probleemgebieden aanpakken waar veel moeders mee zitten: de buik/heupen, gezicht en borsten. Als u zich na de zwangerschap ongelukkig voelt met uw lichaam dan zou u kunnen overwegen een mammie-lichaamscorrectie te laten doen. Er bestaan twee vormen de Mini Mommy -Makeover en de Maxi Mommy-Makeover. Als u borstvoeding hebt gegeven raden wij aan de behandeling tenminste tot een jaar nadat u gestopt bent uit te stellen, zodat de borstklieren zich eerst kunnen herstellen.
 

Overleg met Dr. Don

Tijdens de intake met Dr. Don komt alles aan de orde. Welke behandelingen voor u het beste zijn en welke resultaten u mag verwachten. U krijgt altijd een eerlijk advies een duidelijke voorlichting en een eigen casemanager die u door het hele behandelproces begeleidt.

Advies van Dr. Don?

Wat zijn de mogelijkheden bij een mammie-lichaamscorrectie?

Liposuctie van de heup en buik en onderkin - Dr. Don verwijdert het vet van de buik door de speciale waterliposuctie-techniek en verstrakt daarna de huid met de liposuctielaser. We hebben ontdekt dat de zwangerschapsstriemen of wel striae door de liposuctiebehandeling kleiner worden en de huid meer een egale kleur krijgt. Door de liposuctie van de heupen krijgt u uw figuur weer terug van voor de zwangerschap of zelfs nog mooier. De onderkin stroomlijnt Dr. Don met de liposuctielaser.

Lipofilling van de borsten- Het volumeverlies in de borsten kan door transplantatie van het vet, dat uit bijvoorbeeld de buik is gehaald, gebruikt worden om de borsten weer mooi te vullen en vorm te geven. Lipofilling of wel vetcel-transplantatie vult uw borsten op een natuurlijke en veilige manier. De borsten voelen zacht en “eigen” aan. Dr. Don is specialist in lipofilling van de borsten. Door de zachte structuur van het vet kan Dr. Don, lege borsten prachtig vullen en veel beter vormgeven dan met niet lichaamseigen borstimplantaten.

Silhouette softSilhouette Soft -Draadjeslift (niet chirurgische facelift)- Silhouette Soft is een draadlift behandeling. Dat houdt in dat er oplosbare draden van polymelkzuur worden ingebracht om de huid te liften. Van polymelkzuur wordt al ruim 50 jaar chirurgisch hechtdraad gemaakt. Natuurlijk zijn de draden van Silhouette Soft niet hetzelfde als chirurgisch hechtdraad. De draden van Silhouette Soft zijn voorzien van minuscule kegeltjes en knoopjes. Dit zorgt ervoor dat de draden na de behandeling goed blijven zitten en dat er collageen wordt aangemaakt rondom deze draden. Collageen zorgt voor de stevigheid van de huid. Een Silhouette Soft behandeling zit dus tussen injectables en een traditionele facelift in. Terwijl de draad dus langzaam oplost in de maanden na de behandeling, blijft dit netwerk van collageen zijn verstevigende werking geven aan de huid. Het volume neemt toe en rimpels verminderen. Het resultaat is een natuurlijk ogende verjonging van het gelaat of hals.

Injectables- bestaan uit een grote verscheidenheid aan antirimpel stoffen en volume vulstoffen als hyaluronzuurgel. Deze kunnen worden gebruikt in alle gebieden van het gezicht om actieve rimpels te verminderen, om de wangen te liften, om de lippen natuurlijk te vullen, om diepe lijnen te vullen en om de huid te hydrateren.

Peelings- Hyperpigmentatie(pigmentvlekken) kan ontstaan op allerlei leeftijden, in verschillende gebieden en heeft verschillende oorzaken. Ook door de zwangerschap kunnen pigmentvlekken in het gezicht ontstaan. Met speciale medische peelings en laserbehandelingen kunnen wij bij Clinique Dr. Don u hiermee goed behandelen.

Gratis consult?

Het verschil tussen Mini Mommy-Makeover en een Maxi Mommy-Makeover

Het verschil zit voornamelijk in de regio’s die u storen. De keuze is bijvoorbeeld alleen de borsten of de buik laten behandelen maar het is ook mogelijk dat u het gezicht en de hals wilt opnemen in het behandelplan. We kunnen de behandeling geheel op maat maken zoals u dit graag wilt hebben.
 

Ervaring Dr. Don

Dr. Don is een zeer ervaren internationale liposuctie en lipofilling arts die grote aantallen patiënten uit heel Nederland en ver over de grenzen heeft behandeld en tot volle tevredenheid.

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading