Neuslippenplooi filler

De 'neuslippenplooi' wordt ook wel de "smileline" genoemd. Het is een diepe plooi die aan beide zijden van de neus verticaal naar de mondhoeken loopt. De meeste mensen hebben hier een ondiepe plooi. Wordt deze plooi dieper, dan kunt u ouder lijken dan u daadwerkelijk bent. Het dieper worden van de plooi wordt veroorzaakt door vetverlies in de wangen, waardoor het volume minder wordt. Het vet zakt door de zwaartekracht als het ware naar beneden richting de kaaklijn. Dit is een onderdeel van het verouderingsproces. Regelmatig glimlachen kan de rimpels dieper en meer zichtbaar maken. Een neuslippenplooi filler zorgt ervoor dat het volume van het weefsel toeneemt, waardoor rimpels verminderen en/of verdwijnen.

 

neuslippenplooi filler
 

Is een behandeling met neuslippenplooi fillers geschikt voor mij?

Als u bovenstaande herkent, dan is deze behandeling wellicht ook geschikt voor u. De meeste mensen kiezen voor deze behandeling, omdat een behandeling met een kaaklijn filler een minder lange herstelperiode heeft dan die van een chirurgische ingreep. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag alle benodigde informatie en we beantwoorden uw vragen.

Welk resultaat kan ik van neuslippenplooi fillers verwachten?

De Dermal Filler wordt in uw huid geïnjecteerd door middel van een kleine naald. De contouren van uw gezicht veranderen, omdat het huidvolume toeneemt. Dit geeft een jongere uitstraling.

Er zijn verschillende soorten fillers: permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Clinique Dr. Don werkt alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is in dat geval niet blijvend, maar het voordeel daarvan is dat de verandering altijd omkeerbaar is. U zit niet vast aan een verandering die u later wellicht niet meer wenst.

Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u er een heeft die u wilt laten verwijderen, dan kan Dr. Don de permanente filler verwijderen voor u.

Kiest u voor een behandeling met niet permanente fillers, dan is het afhankelijk van uw huid hoeveel neuslippenplooi filler nodig is. Dit wordt individueel bepaald.

Een voordeel van deze fillerbehandeling is dat deze minder dan een uur duurt. U kunt direct na de behandeling onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Mogelijke complicaties van neuslippenplooi filler

Het is mogelijk dat de huid na een injectie licht opzwelt en wat gevoelig en/of rood is. Ook kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaal gesproken verdwijnen deze ‘bijwerkingen’ na enkele dagen. U kunt de plekjes tijdelijk camoufleren met make-up, maar wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken in verband met infecties of bacteriën.

Neem contact op met onze Clinique, indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden.

fillers voor neuslippenplooi - voor na behandeling
Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

neuslippenplooi fillers - voor na behandeling
Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

 

Prijzen filler neus-lippenplooi:

  • Fillers voor neus-lippenplooi: vanaf € 325,-

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading