Liquid facelift

De Liquid facelift met fillers wordt ook wel de ‘niet-chirurgische face lift / een facelift zonder operatie’ genoemd. De behandeling van rimpels, gezichtsplooien en verslapping van de huid bestaat hierbij uit injecties met een combinatie van antirimpelvloeistof en fillers. Als gevolg hiervan neemt het volume van de huid toe, wat een jeugdiger uiterlijk als resultaat heeft.

Om het resultaat te optimaliseren, kan de behandeling gecombineerd worden met een laserbehandeling of een peeling. De fijne lijntjes worden dan ook behandeld en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Het resultaat van de behandeling is dat de klok met tien tot twintig jaar wordt teruggedraaid. De schade die de zwaartekracht en de weefselafbraak hebben veroorzaakt, wordt teniet gedaan. Uw huidstructuur verbetert en de verandering is (ondanks dat u er veel jonger uitziet) subtiel. Uw huid heeft ongeveer een nacht hersteltijd nodig.

 

liquid facelift behandeling met fillers
 

Is een liquid facelift (een mini facelift zonder operatie) met fillers geschikt voor mij?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die een jeugdigere uitstraling wil. Het probleem dat u verholpen wilt zien, kan bestaan uit:

  • Lijnen van de neus naar de mondhoeken;
  • 'Marionette lijnen';
  • (platte) wangen;
  • Kringen onder de ogen;
  • Plooien en/of rimpels in het voorhoofd;
  • Plooien en/of rimpels rond de ogen.

Met een liquid facelift met fillers worden rimpels en plooien minder zichtbaar en de contouren verbeteren.


Wat kan ik verwacht van een liquid facelift met fillers?

Op basis van uw wensen stellen we een behandeling op maat samen.

Vóór de behandeling reinigen we de huid. Vervolgens injecteert de arts de liquid facelift fillers in uw huid. Dit gebeurt met kleine naaldjes.

Er zijn verschillende soorten fillers: permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Clinique Dr. Don werkt alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is in dat geval  niet blijvend, maar het voordeel daarvan is dat de verandering altijd omkeerbaar is. U zit niet vast aan een verandering die u later wellicht niet meer wenst.

Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u een permanente filler heeft die u wilt laten verwijderen, dan kan Dr. Don verwijdering van permanente fillers voor u uitvoeren.

Kiest u voor een behandeling met niet permanente fillers, dan is het afhankelijk van uw huid hoeveel filler nodig is. Dit wordt individueel bepaald.

Een voordeel van deze fillerbehandeling is dat deze minder dan een uur duurt. U kunt direct na de behandeling onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. Het resultaat van de behandeling is ongeveer 9-18 maanden zichtbaar. Daarna kunt u de behandeling desgewenst herhalen.

 

Mogelijke complicaties

Het is mogelijk dat de huid na een injectie licht opzwelt en wat gevoelig en/of rood is. Ook kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaal gesproken verdwijnen deze ‘bijwerkingen’ na enkele dagen. U kunt de plekjes tijdelijk camoufleren met make-up, maar wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken in verband met infecties of bacteriën.

Neem contact op met onze Clinique, indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden.

Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

 

Prijzen Liquid Facelift:

  • Liquid Facelift 3ML: € 850,-
  • Liquid Facelift meer ML: prijs op basis van de ML die de arts gebruikt

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading