Fillers voor uw handen

Matchen uw handen nog met de uitstraling van uw gezicht?
 

Fillers voor uw handen

Handverjonging is wellicht niet het eerste waar u aan denkt, maar een eerste indruk wordt vaak (ook) gevormd door de aanblik van uw handen. Bij een gezicht met een jeugdige uitstraling horen bijpassende handen. Dr. Don adviseert zijn cliënten daarom altijd om bij de esthetische wensen ook de handen te betrekken.

De handrug kan ontsierd worden door zichtbare bloedvaatjes en zenuwstrengen. Met een handfiller wordt dit probleem verholpen. En het voordeel is: omdat u zelf zicht op uw handen heeft, kunt u de hele dag genieten van het behandelresultaat. Dit in tegenstelling tot een eventuele behandeling aan het gelaat, waar u alleen zelf plezier van heeft als u in de spiegel kijkt.

 

Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

 

Welk resultaat kan ik van handen fillers verwachten?

De Dermal Filler wordt in uw huid geïnjecteerd door middel van een kleine naald. De contouren van uw handen veranderen, omdat het huidvolume toeneemt. Dit geeft een jongere uitstraling.

Er zijn verschillende soorten fillers: permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Clinique Dr. Don werkt alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is in dat geval  niet blijvend, maar het voordeel daarvan is dat de verandering altijd omkeerbaar is. U zit niet vast aan een verandering die u later wellicht niet meer wenst.

Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u een permanente filler heeft die u wilt laten verwijderen, dan kan Dr. Don deze behandeling voor u uitvoeren.

Kiest u voor een behandeling met niet permanente fillers, dan is het afhankelijk van uw huid hoeveel filler nodig is. Dit wordt individueel bepaald.

Een voordeel van deze fillerbehandeling is dat deze minder dan een uur duurt. U kunt direct na de behandeling onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

 

Mogelijke complicaties

Het is mogelijk dat de huid na een injectie licht opzwelt en wat gevoelig en/of rood is. Ook kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaal gesproken verdwijnen deze ‘bijwerkingen’ na enkele dagen. U kunt de plekjes tijdelijk camoufleren met make-up, maar wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken in verband met infecties of bacteriën.

Neem contact op met onze Clinique, indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden.


 

Prijzen filler handen

Handverjonging d.m.v. fillers (o.b.v. 3ML)
Vaak in twee fases, beide handen
€ 850,-

 

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading