Bunnyline fillers

 

De zogenaamde "bunnylines" ontstaan door mimiek van het gezicht bij bijvoorbeeld ‘vies’ kijken, lachen of tegen de zon in turen. Als dit u stoort, kan een simpele behandeling een uitkomst brengen. Het spiertje dat de bunny lines veroorzaakt, wordt ontspannen, zodat uw neusomgeving er weer mooi egaal uit komt te zien. Soms blijven de rimpeltjes ook staan. In eerste instantie worden bunnylines met een spierverslapper zoals BTX behandeld, omdat de lijntjes in de regel door spierspanning ontstaan. Als BTX spierverslapper niet helpt, of als de lijntjes ook aanwezig zijn zonder enige spieractiviteit, dan behandeld de arts deze met een filler. De bunnylines worden dan volledig gereduceerd en verzacht.

Bunnylines behandelen met fillers


Ben ik geschikt voor deze behandeling?

Veel volwassenen herkennen zich in bovenstaande symptomen, als een teken van veroudering. Herkent u deze symptomen ook, dan is deze behandeling wat voor u! Tevens kiezen veel mensen voor deze behandeling omdat het een minder lange herstelperiode heeft dan bijvoorbeeld een chirurgische ingreep. Indien u meer informatie wil omdat u twijfelt of het wat voor u is, neem dan gerust contact met ons op!
 

Wat kunt u verwachten van Bunnylines fillers?

De Dermal Filler wordt geïnjecteerd in uw huid, door middel van een kleine naald. De contouren van uw voorhoofdlijn zullen hierdoor veranderen, de huidvolume neemt toe. Er zijn verschillende soorten fillers. Permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Bij Clinique Dr. Don werken wij alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is dan wel niet permanent, maar u zit niet vast aan een verandering in uw huid voor de rest van uw leven. Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u een permanente filler heeft en u wilt deze verwijderen, kunt u deze bij ons in de Clinique laten verwijderen. Het is afhankelijk van uw huid hoeveel nodig is. Een voordeel van deze behandeling is dat het minder dan een uur duurt. U kunt direct onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.
 

Mogelijke complicaties

Na een injectie kan het soms voorkomen dat de huid licht opzwelt,  gevoelig is en er rood uit ziet. Tevens kan het voorkomen dat er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaliter verdwijnt dit na enkele dagen. U kunt de plekjes dan camoufleren met make-up. Indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden neem dan contact op met onze Clinique. Wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken in verband met infecties of bacteriën.


Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.


Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

 

Prijzen filler bunnylines:

  • Filler bunnylines vanaf € 325,-


 

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading