Marionetlijn filler

‘Marionetlijnen’ zijn de lijnen die vanaf de mondhoeken verticaal naar beneden in de richting van de kin lopen. Deze lijnen worden veroorzaak door herhaalde bewegingen van de mond, in combinatie met verlies van huidelasticiteit en vet als gevolg van veroudering. De dunner wordende huid is gevoeliger voor lijntjes en rimpels. Marionettenlijnen wekken de indruk dat u moe of verdrietig bent. Ook kunt er door deze rimpels ouders uitzien dan u in werkelijkheid bent.

Marionetlijnen kunnen opgevuld worden door middel van fillers. De fillers creëren meer volume op de ingespoten locatie, waardoor rimpels en lijntjes verdwijnen.

 

marionetlijn filler


Is een behandeling met marionettenlijnen fillers geschikt voor mij?

Als u bovenstaande herkent, dan is deze behandeling wellicht ook geschikt voor u. De meeste mensen kiezen voor deze behandeling, omdat een behandeling met een kaaklijnfiller een minder lange herstelperiode heeft dan bijvoorbeeld een chirurgische ingreep. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag alle benodigde informatie en we beantwoorden uw vragen.

 

Welk resultaat kan ik van marionettenlijnen fillers verwachten?

De Dermal Filler wordt in uw huid geïnjecteerd door middel van een kleine naald. De contouren rondom de mond veranderen, omdat het huidvolume toeneemt. Dit geeft een jongere uitstraling.

Er zijn verschillende soorten fillers: permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Clinique Dr. Don werkt alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is in dat geval niet blijvend, maar het voordeel daarvan is dat de verandering altijd omkeerbaar is. U zit niet vast aan een verandering die u later wellicht niet meer wenst.

Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u een permanente filler heeft die u wilt laten verwijderen, dan kan Dr. Don verwijdering van permanente fillers voor u uitvoeren.

Kiest u voor een behandeling met niet permanente fillers, dan is het afhankelijk van uw huid hoeveel filler nodig is. Dit wordt individueel bepaald.

Een voordeel van deze fillerbehandeling is dat deze minder dan een uur duurt. U kunt direct na de behandeling onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

 

Mogelijke complicaties

Na een injectie kan het soms voorkomen dat de huid licht opzwelt, gevoelig is en er rood uit ziet. Tevens kan het voorkomen dat er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaliter verdwijnt dit na enkele dagen. U kunt de plekjes dan camoufleren met make-up. Indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden neem dan contact op met onze Clinique. Wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken in verband met infecties of bacteriën.


marionettelijnen voor en na behandeling met fillers
Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

 

Marionetlijn filler prijzen:

Filler jukbeen vanaf € 325,-
Filler marionetlijn vanaf € 325,-
   

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading