Jukbeen fillers

Bij Clinique Dr. Don kunnen wij met behulp van een pijnloze methode uw jukbeenderen opvullen met fillers.

Bij het ouder worden valt het jukbeen iets in, omdat het botweefsel vermindert. Daarnaast zakt het vetweefsel door de zwaartekracht iets naar beneden. Hierdoor kan het gezicht wat gaan ‘invallen’. Deze veranderingen verraden uw leeftijd. Iets wat met jukbeenfillers prima opgelost kan worden.

 

jukbeen jukbeenderen fillers behandeling

 

Is een behandeling met jukbeenfillers geschikt voor mij?

Een behandeling met jukbeen fillers is vooral geschikt voor mensen bij wie de huid rondom het jukbeen dunner of verzwakt is. De behandeling wordt meestal bij ouderen uitgevoerd, maar hij is ook geschikt voor mensen die van nature minder volle wangen hebben.

Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag alle benodigde informatie en we beantwoorden uw vragen.

 

Welk resultaat kan ik van jukbeen fillers verwachten?

De Dermal Filler wordt in uw huid geïnjecteerd door middel van een kleine naald. De contouren van uw jukbeenderen veranderen, omdat het huidvolume toeneemt. Dit geeft een jongere uitstraling.

Er zijn verschillende soorten fillers: permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Clinique Dr. Don werkt alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is in dat geval  niet blijvend, maar het voordeel daarvan is dat de verandering altijd omkeerbaar is. U zit niet vast aan een verandering die u later wellicht niet meer wenst.

Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u een permanente filler heeft die u wilt laten verwijderen, dan kan Dr. Don deze behandeling voor u uitvoeren.

Kiest u voor een behandeling met niet permanente fillers, dan is het afhankelijk van uw huid hoeveel filler nodig is. Dit wordt individueel bepaald.

Een voordeel van deze fillerbehandeling van uw jukbeen is dat deze minder dan een uur duurt. U kunt direct na de behandeling onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. Het resultaat is ongeveer 6-12 maanden zichtbaar.

 

Mogelijke complicaties

Het is mogelijk dat de huid na een injectie licht opzwelt en wat gevoelig en/of rood is. Ook kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaal gesproken verdwijnen deze ‘bijwerkingen’ na enkele dagen. U kunt de plekjes tijdelijk camoufleren met make-up, maar wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken in verband met infecties of bacteriën.

Neem contact op met onze Clinique, indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden.

jukbeenderen fillers

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!


Prijzen filler jukbeen:

Filler jukbeen vanaf € 325,-

 

button

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading