Fillers voor uw kaaklijn

Bij de kaaklijn spelen er twee zaken die de contour beïnvloeden:

  • Door veroudering verdwijnt er botweefsel, wat tot een onregelmatige contour leidt.
  • Eveneens door veroudering zakt het losmazige vetweefsel in de wangen iets naar beneden. Dit effect wordt versterkt door een verminderde aanwezigheid van elastine, hyaluronzuur en collageen. Het gevolg is wat men in de wandelgangen ook wel ‘hamsterwangetjes’ noemt.

 

kaaklijn fillers opvullen behandeling


Is een behandeling met kaaklijnfillers geschikt voor mij?

Als u bovenstaande herkent, dan is deze behandeling wellicht ook geschikt voor u. De meeste mensen kiezen hiervoor, omdat een behandeling met een kaaklijnfiller een minder lange herstelperiode heeft dan die van een chirurgische ingreep. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag alle benodigde informatie en we beantwoorden uw vragen.
 

Welk resultaat kan ik van kaaklijn fillers verwachten?

De Dermal Filler wordt in uw huid geïnjecteerd door middel van een kleine naald. De contouren van uw kaaklijn veranderen, omdat het huidvolume toeneemt. Dit geeft een jongere uitstraling.

Er zijn verschillende soorten fillers: permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Clinique Dr. Don werkt alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is in dat geval  niet blijvend, maar het voordeel daarvan is dat de verandering altijd omkeerbaar is. U zit niet vast aan een verandering die u later wellicht niet meer wenst.

Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u een permanente filler heeft die u wilt laten verwijderen, dan kan Dr. Don het verwijderen van permante filler voor u uitvoeren.

Kiest u voor een behandeling met niet permanente fillers, dan is het afhankelijk van uw huid hoeveel filler nodig is. Dit wordt individueel bepaald.

Een voordeel van deze fillerbehandeling is dat deze minder dan een uur duurt. U kunt direct na de behandeling onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.
 

Mogelijke complicaties

Het is mogelijk dat de huid na een injectie licht opzwelt en wat gevoelig en/of rood is. Ook kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaal gesproken verdwijnen deze ‘bijwerkingen’ na enkele dagen. U kunt de plekjes tijdelijk camoufleren met make-up, maar wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken in verband met infecties of bacteriën.

Neem contact op met onze Clinique, indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden.

 

kaaklijn behandelen vullen met fillers - voor en na
Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

 

Prijzen filler kaaklijn:

  • Fillers voor uw kaaklijn: vanaf € 325,-

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues