Fillers voor uw neus

Als u ontevreden bent over (de vorm van) uw neus, dan is een Dermal filler voor uw neus wellicht iets voor u. Door middel van een injectie met een neusfiller is het heel eenvoudig om de neus iets te corrigeren. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een aanpassing van de vorm, de grootte en de symmetrie. Een neusfiller verhelpt uw probleem snel en gemakkelijk, in tegenstelling tot een operatieve neuscorrectie.

 

Neus fillers
 

Is een behandeling met een neusfiller geschikt voor mij?

Als u bovenstaande klachten herkent, dan is een behandeling met fillers wellicht ook iets voor u. Het gaat hierbij om de correctie van milde of matige onregelmatigheden. Grotere afwijkingen kunnen verholpen worden met een operatieve neuscorrectie.

De herstelperiode bij neusfillers is veel korter dan die van een chirurgische ingreep.

Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag alle benodigde informatie en we beantwoorden uw vragen.

 

Wat kan ik verwachten van een neus filler?

De Dermal Filler wordt in uw neus geïnjecteerd door middel van een kleine naald. De neusfiller vergroot het volume in de binnenste huidlaag. Het effect van de behandeling blijft ongeveer 8-12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u –indien u dat wilt- de behandeling herhalen.

Er zijn verschillende soorten (neus)fillers: permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Clinique Dr. Don werkt alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is in dat geval  niet blijvend, maar het voordeel daarvan is dat de verandering altijd omkeerbaar is. U zit niet vast aan een verandering die u later wellicht niet meer wenst.

Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u een permanente filler heeft die u wilt laten verwijderen, dan kan Dr. Don verwijdering van permanente fillers voor u uitvoeren.

Kiest u voor een behandeling met niet permanente fillers, dan is het afhankelijk van uw huid hoeveel filler nodig is. Dit wordt individueel bepaald.

Een voordeel van deze fillerbehandeling is dat deze minder dan een uur duurt. U kunt direct na de behandeling onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

 

Mogelijke complicaties

Het is mogelijk dat de huid na een injectie licht opzwelt en wat gevoelig en/of rood is. Ook kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaal gesproken verdwijnen deze ‘bijwerkingen’ na enkele dagen. U kunt de plekjes tijdelijk camoufleren met make-up, maar wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken in verband met infecties of bacteriën.

Neem contact op met onze Clinique, indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden.

 

Neus behandelen met Fillers - voor en na behandeling

Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

 

Prijzen filler neus:

  • Fillers voor uw neus: vanaf € 325,-

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues