Voorhoofdsrimpels behandelen

Rimpels op het voorhoofdNaast hormonale veranderingen en erfelijkheid zijn er nog een aantal externe factoren die invloed hebben op de rimpels op je voorhoofd.
Rimpels vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Of het nu de fijne lijntjes zijn of diepe groeven, rimpels zijn een onderdeel van het huidverouderingsproces. 

Rimpels op het voorhoofd ontstaan ook door

  • Gezichtsuitdrukking: wenkbrauwen optrekken. Hoe vaker je dit doet hoe groter de kans dat er rimpels ontstaan op je voorhoofd. 
  • Veel gebruik van een smartphone of computer zorgt ook dat we onze voorhoofdsspieren aanspannen tijdens het turen op het scherm
  • Roken
  • Turen in de zon of de verte
  • Stress
  • Voeding

Wat is de oplossing?

 

Een eenvoudige behandeling die de voorhoofdspieren laten ontspannen
Een klein prikje met een vloeistof die de spieren in het voorhoofd laten ontspannen en de rimpels verdwijnen of verminderen zichtbaar. Meestal na een dag ( tot dagen bij diepe voorhoofdrimpels) is het verschil zichtbaar. De huid wordt gladder en je ziet er weer ontspannen uit. Na 3 tot 6 maanden is de spierontspanner uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat moet je de behandeling herhalen. En omdat je de spieren niet meer aanspant op je voorhoofd ontstaan er geen nieuwe rimpels. Natuurlijk kan je altijd je voorhoofd blijven bewegen anders zou je een versteende uitdrukking krijgen en dat willen wij voorkomen.

Ook mannen laten hun voorhoofdsrimpels behandelen bij Clinique Dr. Don 

Een frisse uitstraling zonder een vermoeide  blik is wat mannen in de dagelijkse praktijk belangrijk vinden en dan is een simpel prikje een doeltreffende oplossing voor een diepe voorhoofdrimpels. 

 


 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading