Gummy smile behandelen

Als de Gummy-smile je stoort. Een speciale injectable lost je probleem zo op. 

Niet zo mooi
Een gummy-smile heeft een bepaalde charme maar er zijn ook mensen die het niet zo mooi vinden. Dan is een prikje met een spierontspanner een mooie oplossing. Dr. Don injecteert een klein beetje van deze stof in het gebied net onder de neusgaten. Hierdoor ontspant de spier die de bovenlip laat optrekken. Een mooie glimlach is het resultaat. 

Als je glimlach met veel tandvlees je onzeker maakt
Een mooie en innemende glimlach? Dat wil iedereen wel en heus dat zijn niet altijd de mooie of witte tanden. Het is ook de manier waarop je lacht. Onzekerheid heeft invloed op een spontane lach en dat is jammer.

Als je onzeker bent geworden omdat er overmatig tandvlees (paardenlach) te zien is als je lacht? En dat je daarom alleen maar durft te glimlachen? Dan is een prikje met een spierontspanner voor jou een oplossing die heel snel resultaat geeft. Als je de esthetiek van je glimlach wilt veranderen informeer dan eens naar deze behandeling.

Tijdens de behandeling 
De behandeling gaat vrij snel maar het is wel een behandeling voor een ervaren arts. Je moet goed weten waar alle bloedvaten en zenuwen lopen. Die mogen niet geraakt worden tijdens de ingreep. De bovenlip zal na de behandeling precies tot de voortanden komen waardoor het tandvlees niet meer zichtbaar is. Je kunt weer je volle en mooie lach aan iedereen laten zien. Ongeveer 15-25 minuten duurt de behandeling.

Na de behandeling van de gummy-smile (paardenlach)
Na de behandeling mag je lippen gewoon bewegen. Let er even op dat je de eerste 48 uur niet de lippen masseert. 
Het resultaat is al snel zichtbaar maar na twee weken optimaal.

Na 3 tot 6 maanden is de spierontspanner uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat moet je de behandeling herhalen. 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues