Putjes, rimpels en teruggetrokken vorm van de kin behandelen voor 90 euro

Sinaasappel-kin
Als ze we een beetje ouder worden veranderd vaak de kin en kunnen putten ontstaan tijdens het spreken (sinaasappelhuid). Veel mensen ervaren dit probleem vanaf hun dertigste. De krachtige mentalis- spier is de oorzaak van de putten en de afwijkende vorm van de kin. Door de jaren heen is deze spier sterker geworden en trekt steeds diepere putten in de kin. Op een gegeven moment zijn de putten zo diep dat ze heel goed te zien zijn vooral tijdens het praten en bij bepaalde gezichtsuitdrukkingen. Die vreemde putten en de naar achteren getrokken kin ontstaan doordat de krachtige mentalis-spier de huid naar binnen trekt. 

Wij hebben een oplossing! 
Hoe gaan we behandelen? 
Door een klein beetje spierontspanner/rimpelontspanner in de spier te spuiten zal de kracht van de mentalis-spier afnemen en verdwijnen de putten en vormt de kin zich weer mooi rond. Tijdens de behandeling
Tijdens de behandeling worden meestal twee kleine injecties met een spierontspanner in de mentalis-spier gespoten. De spier zal zich nu kunnen ontspannen en de putten trekken weg. Gemiddeld tussen 1 tot enkele dagen. Dit hangt af van de ernst van de putten en of je al eerder behandeld bent. 

Na de behandeling van de kin
Na de behandeling mag je de kin gewoon bewegen. Let er even op dat je de eerste 48 uur niet de kin krachtig inmasseert of inwrijft met crèmes. 
Het resultaat is al snel zichtbaar maar na twee weken optimaal.

Na 3 tot 6 maanden is de spierontspanner uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat moet je de behandeling herhalen. 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading