Tandenknarsen is te behandelen vanaf 90 euro

Oorzaak tandenknarsen
Word je met hoofpijn wakker en voel je dat de kaakpieren zijn gaan klemmen? Allemaal het gevolg van het tandenknarsen in de nacht.
Tandenknarsen in de slaap ook wel bruxisme genoemd. Je bent dan een deel van de nacht je tanden en kiezen over elkaar aan het schuiven. Dit geeft een knarsend geluid. Overdag doe je het ook maar dan klem je meer en in de nacht knars je meer.
 
Door het knarsen verhoog je de spanning in de kauwspieren en die worden iedere nacht sterker. Het gevolg is hoofdpijn en afgesleten kiezen en of tanden. Ook ontwikkel je stevige kauwspieren die je een vierkante kaaklijn geven.


Wat is hier aan te doen?

Je zou een bitje kunnen laten aanmeten bij de tandarts maar vaak passen die niet lekker en je slaapt ook minder ontspannen.  Wat goed helpt zijn kleine prikjes met een spierontspanner in de kauwspieren. Deze brengen de spier tot rust en je kunt niet meer knarsetanden. Een bijkomend voordeel is dat je kaaklijn vrouwelijker wordt. 

Na de behandeling van de kauwspieren; het knarsetanden
Na de behandeling mag je de kauwspieren lichtjes aanspannen. Let er even op dat je de eerste 48 uur niet de kaak masseert. 
Het resultaat is al snel zichtbaar maar na twee weken optimaal.

Na 3 tot 6 maanden is de spierontspanner uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat moet je de behandeling herhalen.    
 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading