Hyperhidrosis of overmatig zweten. Dat maakt onzeker!

Er is eindelijk een behandeling die werkt.

Overmatig zweten? Een probleem dat je onzeker maakt
Als je heel veel zweet ook als je niet beweegt dan heb je waarschijnlijk alles al geprobeerd om het transpireren op afstand te houden (inclusief iedere dure en speciale deodorant). Totdat je ergens hoorde dat een spierverslapper een oplossing zou kunnen geven bij overmatig transpieren. Dat lijkt onwaarschijnlijk!!!

Wij leggen het graag uit
Een spierontspanner staat bekend als een anti-rimpel middel maar is ook zeer effectief bij overmatig zweten. De spierontspanner blokkeert de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen, hierdoor stoppen deze met het produceren van zweet.

Injecties tegen overmatig zweten

Je kunt de resultaten niet meteen zien
Na de injecties voel je je misschien droger, maar dat is niet bij iedereen het geval. De resultaten van  de behandeling duren meestal 1 tot 3 weken. Vanaf dat moment moet je de behandeling herhalen tussen de 4 en 12 maanden.

Je moet de behandelingen dus herhalen
Het blijft dus niet bij 1 behandeling. Spierontspanners vernietigen geen zweetklieren, het blokkeert alleen de werking van de zenuwen om de zweetklieren aan te zetten tot produceren, waardoor je stopt met zweten. Dit betekent dat de behandeling niet permanent is en als je blijvend fris wilt zijn moet je de behandeling  herhalen. 

Tijdens de behandeling
Een overmatig zweten behandeling neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Je wordt verdoofd met een speciale crème. Tijdens de ingreep worden in het transpiratie-gebied ongeveer om de centimeter kleine oppervlakkige injecties geplaatst.

Na de behandeling 
Na de behandeling mag je licht bewegen. Let er even op dat je de eerste 48 uur niet de regio masseert waar je geprikt bent. 
Het resultaat is na 1 tot 3 weken voelbaar en merkbaar.

Na 4-12 maanden is de spierontspanner uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat moet je de behandeling herhalen. 

De prijs
De prijs van het behandelen van bijvoorbeeld zweetoksels hangt af van de hoeveelheid die nodig is. Een kleine hoeveelheid kost ongeveer  €399,-  en een grote kost €650,-. De arts kan je hierover adviseren.
 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading