Oxygeneo super ontspannende gezichtsbehandeling in combinatie met SoMe medisch serum

De gepatenteerde en klinisch bewezen Oxygeneo-technologie levert u ongeëvenaarde resultaten door de huid intensief te voeden. Daarnaast zorgt de Oxygeneo voor een unieke zuurstofboost die u een gladdere en heldere teint oplevert. Ervaar een jonger uitziende huid na slechts 1 behandeling.

Waarom SoMe autologisch serum zo goed werkt in combinatie met een Oxygeno behandeling

Oxygeneo exfolieert de huid tijdens de behandeling zodat de zuurstof diep in de huid kan doorwerken als u na de behandeling deze voeding optimaliseert met SoMe medisch serum ervaart u dubbele resultaten met een veel langere werkingsduur. Wel maanden lang.

 

dr. don oxygeneo

 

Wat doet de Oxygeneo Tripollar en Ultrasound infusion

Wij brengen u de nieuwste Oxygeneo Catwalk Superfacial. Deze behandeling maakt de huid egaal, fijner en voller, waardoor u meteen een stralende huid als resultaat krijgt. Deze behandeling is winnaar van de Cosmopolitan Beauty Award en staat onder de supermodellen en beroemdheden bekend als de nummer 1: “ rode loper behandeling” voor een uniek gezien en gezien worden.
 

Nog even de werking van de Oxygeneo  op een rijtje.

 

Hoe het werkt

Exfoliëren

De Oxygeneo exfolieert de bovenste huidlaag om de dode celletjes te verwijderen, verstopte poriën te openen, het huidoppervlak glad te maken en de huid te vernieuwen. De behandeling zorgt voor een overvloed aan Co2 –bellen die in de bovenste huidlaag doordringen en een fysiologische reactie opwekken die bekend staat als het Bohr-effect.

Oxygenaat

Oxygeneo maakt gebruik van de natuurlijke processen in het lichaam om de huid van binnenuit van zuurstof te voorzien met het Bohr-effect! Tijdens het Bohr-effect stuurt het lichaam zuurstofrijk bloed naar de huid om het schadelijke C02 te vervangen. Het resultaat is een optimale huid vol met zuurstof en actieve huidcellen die gezond zijn. En dat zie je!!!!!

Infuseren

De Oxygeneo voegt voedingstoffen tijdens de behandeling toe zoals vitmanimes, en actieve ingrediënten die de huid een gezondere en gladdere teint geven.

Gevoel

Eén Oxygeneo behandeling voelt als een warme massage voor het gezicht. De exfoliatie wordt beschreven als zeer verfrissend en comfortabel en omdat er geen agressieve ingrediënten worden gebruikt, is de behandeling rustgevend en ontspannend. Cliënten met een gevoelig huidtype kunnen een paar minuutjes een licht tintelend gevoel ervaren.

 

Wat mag je na de behandeling ervaren

De Oxygeneo behandeling kent geen hersteltijd en de huid ziet er direct daarna geweldig uit en voelt geweldig aan, dus de Oxygeneo behandeling is de ideale “Rode Loper” behandeling. Als je een evenement zoals een trouwdag plan dan je Oxygeneo behandeling op dezelfde of de dag daarvoor, zodat iedereen kan zien hoe stralend je huid eruit ziet.
 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

U kunt direct na de behandeling een zichtbare verbetering zien van de textuur van uw huid. Het Oxygeneo effect zal intensiever worden in combinatie met SoMe medisch serum. Meer behandelingen geven natuurlijk altijd meer resultaten.

Meer weten over deze behandeling in combinatie met SoMe?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

  • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
  • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
  • Enschede +31 (0) 53 206 2001
    [email protected]

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading