Microdermabrasie in combinatie met SoMe autologisch medisch serum

microdermabrasie dr. don

 

Over microdermabrasie

Onze op maat gemaakte microdermabrasie behandelingen exfoliëren zacht en verwijderen dode huidcelen en stimuleren de bloedsomloop en laten de huid fris en stralend uitzien.

Elke huid heeft stimulerende behandelingen nodig om cel vernieuwing in de huid te kunnen activeren. Onze microdermabrasie is onze professionele behandeling voor huidverbetering op instapniveau. Wij stemmen elke stap af op de conditie van uw huid zoals uit de huidanalyse van de Observ 520X naar voren is gekomen.

 

Voordelen van microdermabrasie

icoontjes microdermabrasie

 

Waarom SoMe autologisch serum zo goed werkt in combinatie met microdermabrasie?

Microdermabrasie verwijderd de dode huidcellen waardoor de huid min of meer geopend is.  SoMe medisch serum kan hierdoor diep in de huidlagen zijn werk doen. De resultaten van de microdermabrasie behandeling zullen enorm versterkt worden en de downtime neemt sneller af waardoor de beloofde glow op uw huid zichtbaar wordt.

Onze microdermabrasie behandelingen richten zich op de opperhuid, die bestaat uit dode huidcellen. Door de bovenste laag min of meer weg te poetsen, breken we de barrière af die zorgt dat huidverzorging niet goed opgenomen kan worden.

De bovenst huidlaag is ook de thuisbasis van oneffenheden, fijne lijntjes en rimpels,  onze microdermabrasie pakt deze zichtbare tekenen van oneffenheden en  veroudering mooi aan. Er is weinig downtime dus de huid kan zeker in combinatie met SoMe medisch serum er al snel fris en stralend uitzien.

microdermabrasie dr. Don

 

Hoe werkt het?

De huidtherapeute gaat met een klein buisje over uw gezicht met fijne kristalletjes die heen en weer over uw gezicht geblazen worden en weer opgezogen. Zie het als een zeer krachtige scrub. Een paar behandelingen geven mooie resultaten als de huid verbetert moet worden.

 

Meer weten over microdermabrasie & SoMe?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

  • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
  • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
  • Enschede +31 (0) 53 206 2001
    [email protected]

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading