Medische huidpeelings in combinatie met SoMe autologisch medisch serum

peeling dr. don

 

Verbeter snel uw huidtextuur en –tint

Ons assortiment Medische Huid-Peelings  richt zich op lijntjes, rimpels, huidschade zon, pigmentatie, poriegrootte, vette huid zones, roodheid, verstopping en acne. Medische peelings zijn een effectieve, niet invasieve huidbehandeling die u op weg helpen naar een egale, gezonde en verjongde huid.

 

Waarom SoMe autologisch medisch serum zo goed werkt in combinatie met medische huidpeelings?

Onze peelings werken diep in de huid door en heeft de huid  zachtjes geopend. SoMe medisch serum kan diep in de huid zijn werk doen. De resultaten van de peeling behandeling zullen enorm versterkt worden en de downtime neemt sneller af waardoor u de beloofde glow op uw huid zult ervaren.

 

Wat doen medische peelings voor uw huid?

 

Hoe werkt het?

Medi-esthetische gezichtspeelings of Medipeel zijn een mix van cosmeceutische enzymen, AHA en BHA zuren.  Zo samengesteld om de huidvernieuwing te versnellen en de dode huidcellen diep te verwijderen waardoor de gezonde huid mooi zichtbaar wordt.

Door het gezonde deel van de bovenste huidlaag weer aan de oppervlakte te brengen, worden hiermee onregelmatigheden verwijderd. Uw huid wordt dan weer helderder, minder gepigmenteerd en ziet er jeugdiger uit. Medipeels  stimuleren de productie van collageen en elastine waardoor de huid steviger wordt en meer elastisch, de huidveroudering is dan teruggedraaid.

Voor een optimaal resultaat raden wij een eerste kuur van 3-4 Medi-peel behandelingen aan, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks-afhankelijk van de diepte van de peeling. Daarna kunnen  onderhoudsbehandelingen ervoor zorgen dat uw huid er mooi en gezond uit blijft zien.

 

Onze medipeel collectie

Fruitzuur peeling
Dit is een oppervlakkige peeling met een visuele controle. Dit houdt in dat de peeling niet in de diepere lagen treedt, maar meer in de oppervlakkige huid terecht komt. Deze peeling kan meer ingezet worden om de vale huid op te frissen. Een actieve acne huid kan met deze peeling verbeterd worden. Deze peeling wordt ook wel de “party peel” genoemd. Met weinig downtime heeft u weer een stralende huid.

Pha solution
Deze peeling bestaat uit het molecuul gluconolactone. Dit is een groter molecuul wat meer gecontroleerd de huid in kan gaan. Deze peeling zorgt op een milde manier voor dat de huid meer gehydrateerd is en meer gaat stralen. Door het gebruik van ultrasound golven wordt ervoor gezorgd dat de huid dieper wordt gereinigd en worden de serums ingesluisd. Hierdoor komen de serums in een diepere huidlaag terecht, wat weer resulteert in een hydratatieboost.

TCA peeling
Een base solution wordt gemengd met het stofje trichloorazijnzuur. TCA is een klein molecuul wat in de diepere huidlagen terecht kan komen. De peeling zorgt ervoor dat de huidstructuur wordt verbeterd. Daarnaast kunnen de eerste tekenen van huidveroudering worden aangepakt en hyperpigmentatie kan opgelicht worden. Oppervlakkige rimpels en acne kan verminderd worden.

TCA peeling

Pixel peel
Een tca peeling wordt gecombineerd met microneedling. Doordat de huid wordt geopend middels het microneedling techniek, kan ervoor worden gezorgd dat de tca peeling nog dieper de huid in kan. Deze peeling is uitermate geschikt om acne littekens te behandelen, grove poriën te verminderen, fijne lijntjes te verzachten en de algehele huidstructuur te verbeteren.

Benebellum
Deze behandeling is in het bijzonder geschikt voor het behandelen van melasma. De peeling bestaat uit twee stappen. De eerste stap is het aanbrengen van tranexaminezuur (i.c.m. een dermaroller). Tranexaminezuur zorgt ervoor dat de elaninesynthese wordt vertraagd. Vervolgens kan er worden gekozen uit een tweetal peelingen, afhankelijk van de huidconditie. Er wordt of een fruitzuurpeeling aangebracht waar o.a. tranexaminezuur in zit of er wordt een tca peeling aangebracht.

Easy phen very light
Deze peeling bestaat uit 15% fenol en 8% tca. Deze peeling zorgt voor een lichte verstrakking op de huid. Tevens verbetert het de huidstructuur. Houdt er wel rekening mee dat de rimpels niet weggaan.

Easy Phen Light peeling

Easy phen light
Deze peeling bestaat uit 30% fenol en 12% tca. Deze peeling zorgt ervoor dat de middeldiepe rimpels worden verzacht. Huidveroudering en hyperpigmentatie kan worden tegengegaan en er vindt een algehele verstrakking van de huid plaats waarbij de huidstructuur wordt verbeterd.

Fenol peeling
Dit is een 60% fenol peeling. Bij deze peeling kunt u ervoor kiezen om een deelgebied te laten behandelen of het hele gezicht. Diepe rimpels en acne littekens worden minder, huidveroudering wordt tegengegaan en er vindt een algehele verstrakking van de huid plaats.

 

Meer weten over medische peelings & SoMe?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

  • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
  • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
  • Enschede +31 (0) 53 206 2001
    [email protected]

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading