Draai de jaren terug met microneedling in combincatie met SoMe autologisch medisch serum

Dermicapen

Micro-needling is een collageen inductie therapie die acnelittekens, stria, fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie, vergrote poriën, mee-eters en littekens vermindert en bovenop nog eens een prachtige huidverjonging laat zien.

 

De ultieme allround behandeling voor huidverbetering

Microneedling (ook wel skin needling genoemd) is uw favoriete behandeling om de groei van collageen en elastine te stimuleren.

Snel, effectief en niet chirurgisch is de behandeling met de elektrische dermapen, uw huid zal er snel stralend en verjongd uitzien!

Waarom SoMe autologisch medisch serum zo goed werkt in combinatie met microneedling dermapen?

De Micro-needling Dermapen werkt diep in de huid door en heeft de huid met minuscule kleine gaatjes geopend. SoMe autologisch medisch serum kan hierdoor diep in de huid zijn werk doen. De resultaten van de micro-needling  behandeling zullen enorm versterkt worden en de downtime neemt veel sneller af waardoor u de beloofde glow snel zult ervaren.

 

Wat doet microneedling voor uw huid

 

Hoe het werkt

Microneedling werkt door de elektrische Dermapen over het huidoppervlak te laten glijden. Met behulp van hele kleine micronaaldjes die uit de Dermapen komen zorgen deze mininaaldjes voor microscopisch kleine gaatjes in de huid. Deze kleine microkanaaltjes zijn eigenlijk microwondjes die de natuurlijke genezings-reactie van uw lichaam stimuleren. Uw huid maakt als reactie op deze miniwondjes collageenrijk welfsel aan. Het SoMe medisch serum activeert dit proces nog eens intensief. Het resultaat is prachtige egale, gezonde en verjongde huid.

 

Optimaliseer uw resultaten

Voor het beste resultaat raden we een eerste kuur van drie behandelingen elke 2-6 weken aan om door te gaan met het opbouwen van uw collageen en elastine.

Deze behandeling is uit te breiden met

 

Meer weten over microneedling & SoMe?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

  • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
  • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
  • Enschede +31 (0) 53 206 2001
    [email protected]

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading