SoMe medische serum in combinatie met de Medart Fractional Co2 laser

Zeg ja tegen een gladdere, stralende en zuivere huid!

Medart Fractional Co2 laser

 

Wat doet de Medart Fractional Co2 laser?

De Fractional Co2 laser geeft de huid een nieuwe look! De rimpels, acne, littekens en pgimentvlekken worden grondig aangepakt met deze laser. Hij helpt daarnaast ook de tekenen van huidveroudering om te keren, waardoor u er frisser en jonger uitziet.

 

Wat kan de Medart Fractional Co2 laser voor u betekenen

factionele co2 laser

 

Waarom SoMe medisch serum zo goed werkt in combinatie met de Medart Fractional Co2 laser?

Deze laser werkt diep in de huid door en heeft de huid met minuscule kleine gaatjes geopend. SoMe medisch serum kan diep in de huid zijn werk doen. De resultaten van de laserbehandeling zullen enorm versterkt worden en de downtime neemt aanzienlijk sneller af waardoor u de beloofde glow op uw huid zult ervaren.

 

Hoe werkt de hybride Fractional Co2 laser?

Hybride lasers zijn de toekomst. Ze combineren Co2 en niet ablatieven golflengten. Het resultaat? Betere resultaten en een sneller herstel.

 

Welke huidproblemen kunnen wij behandelen met de Fractional Co2 laser?

Lasers pakken de huidtextuur aan en verbeteren zo de huidkwaliteit.

 

Als richtlijn kunnen Fractionele lasers de volgende huidaandoeningen behandelen:

 • Pigmentatie: dit omvat sproeten, lentigos (ouderdomsvlekken), zonnevlekken, diepe melasma
 • Lijnen & rimpels: van milde tot zeer diepe rimpels.
 • Doffe huid: lasers geven de huid een nieuw gezicht, waardoor de optische eigenschappen en uitstraling worden verbeterd.
 • Vergrote poriën
 • Acne, chirurgische en traumatische littekens: we gebruiken meerdere behandelingen voor littekenbehandeling een fractionele Co2 laser is  er 1 van. De huidtherapeute  zal u adviseren welke  type behandeling voor uw huid het meest geschikt is.
 • Laxiteit: Lasers kunnen zorgen voor huidverstrakking via samentrekking van collageen. Hybride resurfacing, kan een enorme impact hebben op de kwaliteit van collageen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 1 tot 3  behandelingen met een tussenpoos van 4-8 weken.  Voor ernstige littekens kunnen drie of meer behandelingen nodig zijn.  Soms kunnen wij onderhoudsbehandelingen adviseren voor een blijvend resultaat.

De beste resultaten zie je meestal  4 weken na de behandeling, houd hier rekening mee  als u aankomende evenementen in de planning hebt staan.

Fractional Co2 laser kan ook ingezet worden bij huidschade door de zon, het verwijderen van lagen dode huidcellen en het verjongen van de huid.

Voor en na de behandeling

 • Wat te verwachten
 • Voorbereiding
 • nazorg

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling kunt u een warm, prikkelend gevoel ervaren.  Om eventuele ongemakken te verminderen , zal  de behandelaar verdovende crème aanbrengen of kan een verdovende block  gezet worden. U voelt dan weinig of niets. Verder zal een koude lucht over uw gezicht geblazen worden zodat de warmte afneemt.

Na de behandeling

Mild tot matige roodheid en natuurlijk de noodzakelijke schilvering voor de huidvernieuwing. Dit kan een paar dagen aanhouden. Het SoME medisch serum  zal deze downtime aanmerkelijk verkorten. 

Waarom SoMe  medisch serum zo goed werkt in combinatie met de Medart Fractional Co2 laser

Deze laser werkt diep in de huid door en heeft de huid met minuscule kleine gaatjes geopend. SoMe medisch serum kan diep in de huid zijn werk doen. De resultaten van de laser behandeling  zullen enorm versterkt worden en de downtime neemt aanzienlijk  sneller af waardoor u de beloofde glow op huid zult ervaren.
 

Meer weten over deze behandeling en SoMe?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

 • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
 • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
 • Enschede +31 (0) 53 206 2001
  [email protected]

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading