Vet weghalen buik en taille


 

‘Ik voel mij fantastisch met mijn veel plattere buik en slanke taille, Kijk ik kan mijn jeans weer aan!”.

De onderbuik in het bijzonder heeft de neiging ongevoelig te zijn voor diëten en sporten, waardoor zelfs de meest fitte en actieve mensen een buik kunnen ontwikkelen en onzeker raken over hun uiterlijk. Dit is vooral zo wanneer de gewichtstoename door erfelijke factoren of hormoonschommelingen wordt bepaald. Grote buiken gaan overhangen en onbehandeld, kunnen zij complicaties ontwikkelen zoals ernstige huiduitslag door het smetten.

Afspraak met Dr. Don?

Bekijkt u onderstaande video voor meer informatie over de liposuctie behandelingen door Dr. Don:


 

Geen lelijke littekens maar wel een platte buik

Met de 3D-liposuctie techniek van Dr. Don krijgt u wel een platte buik maar geen littekens. De meeste patiënten kiezen voor een combinatiebehandeling van de buik, de heup en de taille. De jonge en mooie contouren die u graag wenst is met een combinatiebehandeling beter te bereiken. Het beste is dat u een vrijblijvende afspraak maakt met Dr. Don die u een eerlijk en kundig advies geeft over de mogelijkheden.

Vet weghalen taille, door liposuctie

De buik, bovenbuik, onderbuik en taille

De buik is een probleem gebied voor veel vrouwen, in het bijzonder na de bevalling en reageert zeer goed op liposuctie die het vet afzuigt.
Liposuctie van de buik en taille is een prachtige oplossing om het lichaam weer in shape te krijgen, door simpel gezegd het vet weg te halen. De huid is vaak nog elastisch genoeg om grote gebieden te kunnen behandelen en een toevlucht tot een "buikwandcorrectie" is dan niet nodig (hierbij wordt diep onder de huid gesneden en geeft vaak lelijke littekens).

De buik behandeld Dr. Don volgens de 3D bodycontouring. Veelal wordt het vet weghalen van de buik worden gecombineerd met een behandeling van de heup en taille. De vetophopingen op de gehele romp wordt dan verminderd, waardoor Dr. Don een smalle taille kan creëren. Op deze manier krijgt u geen vierkant, matroneachtige uiterlijk maar een echte verjonging van de lichaamslijnen. Zelfs als de huid en het weefsel los lijken met extra huid in de plooien over de buik, kan buikliposuctie met de liposuctielaser er voor zorgen dat de buik verstrakt na het afzuigen van het overtollig vet.
Of er nu veel of weinig vet moet worden weggehaald, de liposuctie met de 3D techniek zorgt voor een grote esthetische verbetering van het lichaam.

Advies op maat?
 

Het taille gebied is het gedeelte aan de zijkant van uw lichaam boven de navel tot de ribbenkast. Vetafzetting in dit gebied kan u een rechte matroneachtige torso geven zonder taille. Door de 3D-Liposuctie met liposculptuur kan Dr. Don u weer de gewenste zandloper vorm geven. Als hij op hetzelfde moment ook uw bovenbuik, onderbuik en of heupen behandeld kan hij de volledig vorm van uw bovenlichaam veranderen met jeugdige lichaamslijnen.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over vet weghalen door Liposuctie? Wij verwijzen u graag naar onze algemene liposuctiepagina. Hier kunt u alles terug lezen over de technieken, ervaringen, kosten etc.
 

Prijzen liposuctie
 

Voor- en na foto's zien?

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues