Vet weghalen lovehandles en heupen

Denk aan uw favoriete spijkerbroek. Past deze jeans naar tevredenheid of voelt u zich juist geremd door lovehandles bij de tailleband? Ondanks de lieve klinkende naam, is er niet veel positiefs over te zeggen en over-sized shirts laten de vetrollen helaas niet verdwijnen hooguit een beetje verstoppen.

Afspraak met Dr. Don?
 

 

 

Vet weghalen bij de lovehandles

U krijgt een mooier gevormd figuur als het overtollig vet rond de heupen wordt weggehaald door liposuctie. Door het weghalen van de vetdeposito's bij de heupen krijgt uw lichaam weer de gewenste zandlopervorm. Het vet weghalen van de lovehandles wordt vaak gecombineerd met het weghalen van het vet op de buitenste dijen en/of buik en/of taille.

Vetrollen boven de tailleband van de broek

Vetrollen op de flanken treffen zowel mannen als vrouwen - jong en oud, groot en klein. Dit is het gebied waar vet zich ophoopt onder en rond de taille voor en achter, net boven de heupen. Zowel bij mannen als bij vrouwen komen deze vetpads voor en de extra ponden die zich in dit gebied nestelen zijn heel moeilijk te verminderen met dieet of met extra lichaamsbeweging. De reden kan zijn dat de vetafzetting erfelijk bepaald is of dat het metabolisme in de war is vanwege een hormonale verandering in het lichaam of door een heel afwijkend eetpatroon. Het goede nieuws is, dat lovehandles heel goed te verwijderen zijn door het vet weg te halen, liposuctie genoemd. U krijgt uw figuur van vroeger weer terug!

Gratis consult?


Dr. Don verbetert uw lichaamsverhoudingen door gebruik te maken van speciale liposuctietechnieken zoals met water. U kunt weer strakke kleding dragen zonder de zichtbare ongewenste ponden bij de broekrand. Wilt u meer lezen over deze techniek van Liposuctie? U kunt er meer over lezen WAL (Water Assisted Liposuction).
 

Liposuctie van lovehandles is populair

Vet weghalen van lovehandles groeit in populariteit. En dit komt omdat het een behandeling die eenvoudig uit te voeren is en niet veel tijd kost. Het gebied is heel goed plaatselijk te verdoven en u zult er niet veel last van hebben.
 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over vet weghalen door Liposuctie? Wij verwijzen u graag naar onze algemene liposuctiepagina. Hier kunt u alles terug lezen over de technieken, ervaringen, kosten etc.
 

Prijzen liposuctie
 

 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiĆ«nt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues