Vet weghalen billen

Vet weghalen van de billen door liposuctie

Sommige vrouwen hebben een groot probleem met hun billen. Een reden kan zijn dat ze vanwege de volheid geen strakke rokjes, jeans of zwemkleding meer willen/kunnen dragen. Het kan ook zijn dat het vetvolume van de billen zo groot is dat de verhouding zoek is met rest van het slanke lichaam. Overtollig vet in de bilpartij kan door liposuctie zodanig worden weg gehaald dat de billen weer in verhouding komen met de rest van het lichaam.

 

Bil-liposuctie is precies wat het woord ook zegt; namelijk vet weghalen uit de billen. De ingreep richt zich niet alleen op het verbeteren van de grootte, maar vooral ook op de vorm. Het is belangrijk te weten dat Dr. Don gespecialiseerd is in het vormgeven van gladde en afgeronde billen.

Afspraak met Dr. Don?

Bekijkt u onderstaande video voor meer informatie over onze liposuctie behandelingen:


 

Bil anatomie en liposuctie

In tegenstelling tot andere gebieden van het lichaam, bevatten billen minder zenuwen en bloedvaten. Het bilvet is gelijkmatig van structuur en bevat weinig vezels. Veel van het vet ligt direct onder de huid. Al deze kenmerken zorgen ervoor dat het Dr. Don bij de billen gelijkmatig het vet weg kan halen. Door de zachte structuur van het bilvet kan Dr. Don de billen weer mooi vormgeven.

Het blijft belangrijk om wat vet in de billen te houden. Het vet heeft een vitale functie als het gaat om het beschermen van uw skeletstructuur bijvoorbeeld tijdens het zitten. Zonder dat zou zo’n simpele activiteit heel pijnlijk en moeilijk zijn. Dus teveel vet weghalen is onverstandig en zal u alleen maar ongemak geven.

Bilvet draagt ook bij aan de esthetische uitstraling van uw figuur, een natuurlijke curve is uiteindelijk een lust voor het oog.
Advies op maat?
 

We houden allemaal van mooie bilrondingen

De oude Grieken hadden een woord om mooie ronde billen te beschrijven: callipygian. Dr. Don heeft als doel de billen mooie rondingen te geven nadat hij het vet weghaalt, maar zegt hij; ”Ik begrens de hoeveelheid vet die ik uit de bilpartij kan wegzuigen. Teveel vet uit de billen geeft gezondheidsrisico’s en een vergrote kans dat de billen gaan hangen.”

Grenzen aan liposuctie van de billen
Elke vorm van vet weghalen door liposuctie is niet bedoeld om veel gewicht te verliezen. Maar is bedoeld om uw lichaamslijnen weer mooi in balans te krijgen. We noemen dit het shapen van de body. Onze billen bevatten een grote hoeveelheid vet zeker in vergelijking met andere vetgebieden op ons lichaam. Dit vet heeft ook een functie en kan niet ongelimiteerd worden weggezogen er zijn dus grenzen. Dr. Don gebruikt bij het vetweghalen van de billen zeer kleine canules om een zo glad mogelijk resultaat te creëren en om littekens bij de insteekgaatjes te voorkomen. Bilvet-liposuctie wordt dus ingezet om een redelijke hoeveelheid vet te verwijderen maar met mate. De algemene regel is dat niet meer dan 40 procent van het bilvet verwijderd mag worden. Meer vet verwijderen kan leiden tot pijn en een onaantrekkelijk uiterlijk.

Meer informatie

Dr. Don kan op verschillende manieren het vet weghalen bij de billen. Wilt u meer weten over de liposuctie technieken? U kunt alle overige informatie over de behandeling lezen op onze liposuctiepagina. Onder andere de ervaringen, kosten en technieken.

Prijzen liposuctie


Voor- en na foto's zien?

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading