Buikvet weghalen


 

Buikvet weghalen is een uitdaging waar veel mensen mee te maken hebben. Het kan frustrerend zijn om te merken dat het vet in de onderbuik vaak resistent lijkt te zijn tegen diëten en lichaamsbeweging, zelfs voor degenen die over het algemeen fit en actief zijn. Deze situatie kan leiden tot gevoelens van onzekerheid over het uiterlijk, wat begrijpelijk is.

Het is belangrijk op te merken dat er verschillende factoren zijn die bijdragen aan de ophoping van vet in de buikstreek. Sommige mensen ervaren gewichtstoename in dit gebied als gevolg van hormonale schommelingen of erfelijke factoren, wat betekent dat genetica een rol speelt bij de verdeling van vet in het lichaam.

Na verloop van tijd kunnen grote buiken gaan overhangen, wat een extra zorg kan zijn voor mensen die worstelen met dit probleem. Onbehandeld buikvet kan zelfs leiden tot complicaties, zoals ernstige huiduitslag door het smetten. Dit benadrukt het belang van het aanpakken van buikvet op een gezonde en effectieve manier, niet alleen om het uiterlijk te verbeteren, maar ook om mogelijke gezondheidsproblemen te voorkomen.

Afspraak met Dr. Don?

Bekijkt u onderstaande video voor meer informatie over de liposuctie behandelingen door Dr. Don:


 

Buikvet weghalen zonder lelijke littekens maar wel een platte buik

Buikvet weghalen met de 3D-liposuctie techniek van Dr. Don krijgt u wel een platte buik maar geen littekens. De meeste patiënten geven de voorkeur aan een gecombineerde behandeling, waarbij naast de buik ook heup en taille onder handen worden genomen. Deze aanpak vergroot de kans op het verkrijgen van de jeugdige en elegante contouren waar u naar verlangt. De jonge en mooie contouren die u graag wenst is met een combinatiebehandeling beter te bereiken.

Het beste is om een persoonlijke, vrijblijvende afspraak met Dr. Don in te plannen. In dit gesprek geeft hij u een oprecht en deskundig advies aangaande de diverse behandelmogelijkheden, afgestemd op uw unieke lichaamsbouw en wensen. Zo neemt u een weloverwogen beslissing op de weg naar de fysieke verschijning waar u van droomt.

Taille- en buikvet weghalen, door liposuctie

De buik, bovenbuik, onderbuik en taille

De buik is een probleem gebied voor veel vrouwen, in het bijzonder na de bevalling en reageert zeer goed op liposuctie die het vet afzuigt. Liposuctie van de buik en taille is een prachtige oplossing om het lichaam weer in shape te krijgen, door simpel gezegd het buikvet weg te halen. De huid is vaak nog elastisch genoeg om grote gebieden te kunnen behandelen en een toevlucht tot een "buikwandcorrectie" is dan niet nodig (hierbij wordt diep onder de huid gesneden en geeft vaak lelijke littekens).

De buik behandeld Dr. Don volgens de 3D bodycontouring. Veelal wordt het buikvet weghalen gecombineerd met een behandeling van de heup en taille. De vetophopingen op de gehele romp wordt dan verminderd, waardoor Dr. Don een smalle taille kan creëren. Op deze manier krijgt u geen vierkant, matroneachtige uiterlijk maar een echte verjonging van de lichaamslijnen. Zelfs als de huid en het weefsel los lijken met extra huid in de plooien over de buik, kan buikliposuctie met de liposuctielaser er voor zorgen dat de buik verstrakt na het afzuigen van het overtollig vet.

Of er nu veel of weinig vet moet worden weggehaald, de liposuctie met de 3D techniek zorgt voor een grote esthetische verbetering van het lichaam.

Het taille gebied is het gedeelte aan de zijkant van uw lichaam boven de navel tot de ribbenkast. Vetafzetting in dit gebied kan u een rechte matroneachtige torso geven zonder taille. Door de 3D-Liposuctie met liposculptuur kan Dr. Don u weer de gewenste zandloper vorm geven. Als hij op hetzelfde moment ook uw bovenbuik, onderbuik en of heupen behandeld kan hij de volledig vorm van uw bovenlichaam veranderen met jeugdige lichaamslijnen.Advies op maat?

Buikvet weghalen

Meer informatie betreffende buikweg weghalen

Heeft u verdere vragen of wenst u aanvullende informatie over het proces van buikvet weghalen middels liposuctie? Wij staan klaar om u te begeleiden en te informeren. Wij nodigen u met genoegen uit om onze uitgebreide liposuctiepagina te bezoeken. Op deze webpagina vindt u gedetailleerde informatie over diverse aspecten van de liposuctieprocedure. Hier kunt u lezen over de verschillende technieken die worden toegepast, persoonlijke ervaringen van cliënten, de bijbehorende kosten, en de nazorg en herstelperiode. Deze informatie stelt u in staat om een goed geïnformeerde keuze te maken en uw verwachtingen realistisch te stellen.

Ons doel is om u te voorzien van alle noodzakelijke informatie die u helpt bij het nemen van een weloverwogen beslissing over liposuctie, passend bij uw specifieke wensen en behoeften.


 

Prijzen liposuctie
 

Voor- en na foto's zien?

Hoge eisen aan het eindresultaat

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues