Wat is een goede arts

In de praktijk krijgen onze medewerkers aan de telefoon de volgende vraag: "Hoe zoek ik de beste liposuctiearts die in een professionele en veilige omgeving werkt met een gekwalificeerd team?"
 

Gekwalificeerd team

Een goede arts hoeft geen zoektocht te zijn. Laten we u helpen door er wat dieper op in te gaan. Het is tenslotte een hele stap om een liposuctie te ondergaan. En u wilt toch het beste resultaat, een veilige omgeving en alles voor een eerlijke prijs? Het allerbelangrijkste is dat de liposuctie uitgevoerd wordt door een ervaren en integere liposuctiearts!
 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een uitstekende liposuctiearts

Een uitstekende liposuctiearts is een arts die goed is opgeleid, veilig werkt, gevoel heeft voor de contouren van het lichaam. Niet alleen oog voor het verwijderen van overtollig vet. De arts zorgt voor mooie en goede liposuctieresultaten, gelukkige patiƫnten, is zeer ervaren en beschikt over ethische normen en waarden. Dit is nogal wat vindt u niet? We leggen het u graag even uit. Leest u mee? We bespreken het naar aanleiding van de vragen die u kunt stellen als u een kliniek gaat bezoeken.

FAQ liposuctie

 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiĆ«nt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading