Lipofilling billen

Lipofilling billem

Droomt u van volle of vollere billen? Dan is een lipofilling billen met eigen vet de oplossing voor u!

Het is een hype die overgewaaid is vanuit Zuid-Amerika. Daar hebben zangeressen en actrices als Beyonce, Jennifer Lopez en Kim Kardashian ook een belangrijke bijdrage aan geleverd: de populariteit van vollere billen. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om vollere billen te krijgen. Fitness, squads of bilimplantaten kiezen. Echter, de meest natuurlijke en beste oplossing is: een bilvergroting met eigen vet!

Afspraak maken bij Dr. Don?
 

Hoe gaat een bilvergroting met eigen vet in zijn werk?

Met behulp van een lichte liposuctie, wordt er eerst vet verwijderd op plaatsen waar u overmatig vet heeft. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving middels de WAL-techniek, deze geeft de mooiste vetcellen. Dit eigen vet wordt gereinigd en vervolgens geinjecteerd in de billen. U krijgt dus eigenlijk twee ingrepen: uw figuur wordt allereerst gecorrigeerd en daarbij worden uw billen opgevuld. Dit natuurlijk in overleg met de arts tijdens de intakegesprekken.

Dr. Don zijn specialisme is lipofilling borsten en billen. Hij behoort tot de meest ervaren artsen voor bilvergroting in Nederland. Dr. Don kan u alles over de bilvergroting vertellen tijdens een vrijblijvend consult.


 

Mogelijke behandelingen

 

Lipofilling billen

Wilt u uw billen een mooie vorm geven? Dan is lipofilling een oplossing voor u! Lipofilling zorgt voor een prachtige contour van de billen. Lipofilling wordt uitgevoerd als een dagbehandeling en onder plaatselijke verdoving.

Lipofilling - Brazilian Butt Lift
De Braziliaanse Butt lift is een methode om uw billen vol en rond te maken. We vullen de top kwadrant van de billen met autoloog vet. Het is uw eigen vet meestal uit de buik en wordt verzameld door een lichte vorm van liposuctie. De vetcellen worden gezuiverd in ons laboratorium. De levende vetcellen worden geïnjecteerd en verdeeld over de billen in kleine depots. Meer informatie over brazilian butt lift.
 

Lipofilling - Correctie van billen
Heeft u last van putjes in de billen? Dan kunnen we deze vullen met uw eigen vet door middel van de lipofilling Coleman-techniek. Dit geeft uw billen een mooie, egale en ronde contour.
 

Bilspleet correctie
Soms is de spleet van de billen verzakt, te laag of niet symmetrisch op het niveau van beide benen. De vorm van de gluteus vouw kan worden gecorrigeerd met lipofilling. De billen zijn zo meer in verhouding.

Gratis consult?
 

Resultaat is blijvend

Bij een gezonde lifestyle is het resultaat blijvend. Meestal wordt er meer vet ingespoten (overcorrectie) dan nodig. Een klein deel van het vet dat ingespoten wordt, neemt af in kracht. Het resultaat van een lipofilling is blijvend. Soms kan na twee jaar wel een kleine éénmalige bijkomende touch up nodig zijn.
 

Prijzen lipofilling billen

klik hier voor onze prijslijst. 

 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading