Grove huidstructuur

Grove en onregelmatige huidstructuur

Kenmerken van een grove en onregelmatige huidstructuur herkent u aan:

  • Zichtbaar grotere poriën
  • Een grauwe of vale huid
  • De huid verslapt sneller dan normaal; verminderde elasticiteit
  • Lijntje tot lijnen

 

Behandeling van een grove en onregelmatige huidstructuur

Om de huid te kunnen verfijnen en verstrakken heeft Clinique Dr. Don verschillende behandelmogelijkheden:

  • Peelings. Wij beschikken over een zes-tal verschillende peelings(inclusief TCA) die ingezet kunnen worden op een veilige manier en aangepast aan de structuur van huid. Deze peelings verwijderen de laag met de beschadigde huidcellen. De huid heeft na de behandeling weer een gezonde “look” en de huidstructuur is duidelijk verfijnt. We kunnen zien dat de huid weer straalt. Als de huidtherapeut kiest voor een zwaardere peeling kunnen ook rimpels aangepakt worden
  • Laser rejuvenation is bedoeld voor een huid die zichtbaar is aangetast door een matige tot aanzienlijke huidveroudering. We zien dan fijne en diepere rimpels, grote poriën, vale huidskleur en een huid die is gaan uitzakken door verminderde elasticiteit.
  • Laser resurfacing met de fractional CO2 laser laat de lijntjes en rimpeltjes verzachten en duidelijk verminderen. De huid krijgt meer elasticiteit en toont frisser, gladder en strakker.

Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Behandeling met de Dermapen werkt in de diepte van de huid en geeft de huid een intensieve boost. De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibreren en kleine kanaaltjes maken in de huid. De kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar “verwonden” de huid precies genoeg om deze op een intensieve manier te activeren. In die kanaaltjes brengen we nog een eens activerende stoffen aan zoals lichaamseigen hyaluronzuur. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. De huid ziet er na drie behandelingen strakker en gladder uit met een natuurlijke mooie glans.

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

 

Wilt u meer informatie en een kundig advies? Boek een gratis consult.

Tijdens dit consult analyseert de huidtherapeut uw huid en stelt een behandelplan voor u op. U krijgt meer informatie over de mogelijkheden en de behandelingen die passen bij de structuur en conditie van uw huid. Van belang is dat u met de huidtherapeut bespreekt wat uw wensen zijn en wat u van de behandeling verwacht.

Vergoeding behandeling?

Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling van acne-littekens meestal (grotendeels) vergoed door de zorgverzekeraar onder acnetherapie. De behandeling van littekens kan soms vergoed worden onder littekentherapie of camouflagetherapie. Dit is afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden. Informeer bij uw zorgverzekeraar over de mogelijkheden. U bent zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van de facturen met uw zorgverzekeraar.

 

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading