Dermica-pen

De Dermica Pen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van minuscule kleine naaldjes techniek (kleiner dan bijv. de dermaroller). Een behandeling met de electrische Dermica Pen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om de huid duidelijk zichtbaar te verbeteren, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Het doel van een Dermica Pen behandeling is diepgaande huidverbetering te creëren voor een lange tijd. Het effect met de Dermica Pen is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

 


 

Werking Dermica Pen Therapie

De disposable en steriele Dermica Pen cartridge bestaat uit 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar geven de huid voldoende prikkels om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare diepte van de naaldjes, is het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermica Pen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.
 

Dermica Pen en Dermica Solutions (geconcentreerde werkstoffen)

Dermica Solutions zijn oplossingen die bestaan uit hoogwaardig actieve bestanddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor het gebruik met de Dermica Pen. In combinatie met de Dermica Pen dringen actieve bestanddelen door tot in de diepste lagen van de huid wat de effectiviteit van de behandeling verhoogd, zodat er nog betere en snellere resultaten geboekt kunnen worden. Onze huidtherapeuten zullen voor u de perfecte mix van hoogwaardige bestanddelen samenstellen die afgestemd is op de conditie van uw huid.
 


 

Dermica Solutions

Verschillende soorten cocktails op basis van hoogwaardig actieve werkstoffen uit de farmaceutische industrie, voor verschillende dermatologisch problemen voor elk huidtype. Een Dermica behandeling (Dermica Pen) in combinatie met de geavanceerde Dermica Solutions dringen diep door tot in de dieptste lagen van de lederhuid en stimuleren ze de natuurlijke productie van collageen en elastine. De effectiviteit van de behandeling wordt verhoogd, zodat er nog betere en snellere resultaten geboekt kunnen worden.

Hieronder kort een opsomming van de Dermica Solutions:

HA Repair. Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol in de natuurlijke hydratatie van de huid. Het gebruik van hyaluronzuur is zeer belangrijk voor een niet-vitale huid, omdat het naast vochtinbrengende, ook beschermende eigenschappen bevat die de huid onmiddellijke zachtheid en elasticiteit geven. Verder is het belangrijk om te wijzen op de sterke regeneratieve en helende werking vanwege de fibroblastische eigenschappen die het huidherstel versnellen.

LiftingZon. De werkzame stoffen zorgen voor een onmiddellijk verstevigend effect op de huid, door de fibroblasten samen te trekken en de aanmaak van collageen te stimuleren. Het resultaat is een vermindering van rimpels, verbetering van de stevigheid van de huid en vergroting van de elasticiteit.

RevitalZon. Revitaliseert en verhoogt de huidweerstand, verbetert de elasticiteit en glans. Is rijk aan vitamine C, bevordert celvernieuwing, houdt de huid gehydrateerd, helpt vroegtijdige rimpels te corrigeren, maakt onvolkomenheden minder zichtbaar.

AcneZon. Werkt tegen actieve acne, vermindert en reguleert de talgproductie. Verwijdert dode huidcellen en bacteriën. Activeert bovendien de productie van nieuw collageen en elastine en herstelt daardoor atrofische littekens of putjes veroorzaakt door acne; geeft de huid weer een gezond uiterlijk en gezonde tint.

FirmZon. Te gebruiken bij de behandeling van plaatselijk vet en cellulitis, kan opgeslagen vet zeer goed metaboliseren en energie produceren. Het elimineert vrije vetzuren, wat ontbinding daarvan via het lymfestelsel mogelijk maakt. Het resultaat is duidelijk zichtbaar: vermindering van volume op de behandelde gebieden.

Whitelan Cure. Deze lijn bestaat uit drie stappen (Peeling, Ampullen, Home Care). Elimineert een groot aantal hyperpigmentatieproblemen zoals chloasma, melasma en vlekken veroorzaakt door de anticonceptiepil of ontstaan tijdens zwangerschap. Egaliseert de huidskleur en maakt de huid stralender.

HairZon. Stimuleert de aanmaak van nieuwe haarfollikels door de aanvulling van de juiste hoeveelheid elementen die nodig zijn voor permanente haarproductie. Verbetert de bloedsomloop en bestrijdt haaruitval.
Hydra Gel Mask. Bijzonder geschikt om de huid te koelen, kalmeren en te hydrateren na agressieve behandelingen zoals met micronaaldjes (Dermica Pen) of laser. Dit Hydra Gel Mask is ontwikkeld volgens de TCD technologie (Transdermal Delivery Cosmetic). De hoge temperatuur van de huid maakt dat de microcapsules in het masker opengaan en hun werkzame stoffen loslaten die vervolgens snel worden opgenomen. Het resultaat is dat de ingrediënten snel en doeltreffend doordringen in de diepe huidlagen.

Comfort Cream. De actieve bestanddelen zorgen samen voor een krachtige hydratatie en herstel van de huid. Ze verminderen het ongemakkelijke gevoel van de huid na agressieve behandelingen zoals microneedling, chemische peelings, laser etc. Comfort Cream vermindert erythema, roodheid en jeuk, kalmeert de huid en geeft al na een paar minuten een prettig gevoel.
 

Voordelen Dermica Pen ten opzichte van Microneedling Roller behandeling

De Dermica Pen is nieuw en geavanceerd en biedt veel voordelen ten opzichte van de traditionele Microneedling Rollers:

 • Veel minder pijnlijk;
 • Prettiger te ondergaan;
 • Minder roodheid en kortere hersteltijd na elke behandeling;
 • Door de instelbare diepte kunnen behandelingen nauwkeuriger en sneller uitgevoerd worden dan met traditionele rollers;
 • Tijdens 1 behandeling kan op verschillende dieptes in de huid gewerkt worden, waardoor de behandeling precies kan worden afgestemd op uw klacht(en);
 • Efficiënter, door verbeterde opname van werkzame stoffen;
 • Ideaal voor kleine gebieden en deelbehandelingen (rimpels/littekens/pigmentatie).
   

Dermica Pen behandelmogelijkheden:

 • Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping;
 • Acne littekens;
 • Littekens van andere aard;
 • Zonbeschadiging;
 • Pigmentstoornissen;
 • Grove huidstructuur / vergrote poriën;
 • Striae / striemen;
 • Cellulitis;
 • Dubbele kin;
 • Alopecia/ kaalheid.
   

De Dermica Pen behandeling

Voor de behandeling wordt een mix van hyaluronzuur en een geschikte Dermica Solution op uw huid aangebracht, waarna de Dermica Pen met roterende beweging over uw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘prikkelend’ gevoel en is goed te verdragen. De behandeldiepte varieert van 0,5 mm tot 2,5 mm en is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie.

Afhankelijk van het soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien en is de huid gevoelig. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen en kan er wat zwelling ontstaan. De roodheid vermindert na enkele uren. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Het is noodzakelijk om de huid de opvolgende dagen goed te beschermen met een SPF 30 en thuis uw huid te ondersteunen met huidtherapeutische producten. Wij adviseren u graag.
 

Behandelfrequentie Dermica Pen

Het natuurlijk herstelproces (aanmaak van elastine en collageen) dat op gang wordt gebracht is een stapsgewijs proces dat tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld twee tot vier weken is de verbetering duidelijk zichtbaar, het uiteindelijke resultaat wordt geleidelijk zichtbaar.

Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping   gemiddeld 4-6 behandelingen elke twee weken
Acnè en vergrote poriën   gemiddeld 4-6 behandelingen elke twee weken
Pigmentatieproblemen   gemiddeld 3-5 behandelingen elke twee weken
Littekens   gemiddeld 3-5 behandelingen elke zes weken
Striae/ striemen   gemiddeld    6 behandelingen elke zes weken
Cellulitis en dubbele kin   gemiddeld 3-5 behandelingen elke zes weken
Alopecia en haaruitval   gemiddeld 10-20 behandelingen elke twee weken

De behandelfrequentie is afhankelijk van de soort behandeling en uw huidconditie. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld vier tot zes behandelingen in kuurverband (elke 2 weken) nodig. In het algemeen geldt hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam. Onze huidtherapeute zal u een passend behandelplan adviseren.
 


Afspraak maken? Gratis intake!

Wilt u weten of deze peeling geschikt is voor uw huid? Neem dan contact met ons op! Onze huidtherapeuten helpen u graag, voor Hengelo neemt u contact op met 074 - 30 30 250 en voor Amsterdam met 020 - 89 50 455.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading