Dr. Don over waarom Faceliften helemaal terug zijn van weggeweest? De populariteit stijgt enorm

Een reden is dat steeds minder mensen positief over Botox en synthetische Huid-Fillers zijn gaan denken. Maar dat is het niet alleen.

Betere kwaliteit en resultaat

Dr. Don: “Wat ook meespeelde is dat jaren geleden chirurgen geen natuurlijke ogende Facelift konden afleveren. Het resultaat leek vaak of je met je gezicht in een windtunnel had gezeten. Ondertussen werden de niet chirurgische behandelingen als met Fillers, Botox en laser steeds populairder. Daarnaast werden ze ook als veiliger beschouwd en gaven ze natuurlijk ogende resultaten.”

Het Weergaloze effect

“De wittebroodsweken-periode van de Fillers en Botox is nu wel zo’n beetje voorbij. Mensen beginnen te beseffen dat anti-veroudering niet alleen gaat over het bestrijden van volumeverlies. Patiënten moeten ook beseffen” zegt Dr. Don “Dat de effecten van zwaartekracht en huidverslapping meer vragen dan een laser of een prikje. Bovendien kunnen behandelingen zoals injectables en laser eenvoudig niet het verjongings-niveau halen die ik bij een facelift kan bereiken. Denk dan ook nog even aan de effecten van een facelift die vele jaren aanhouden dit in vergelijking met een paar maanden van een Filler. Geen enkele Filler of Laser verwijderd huidlagen zoals bij een Facelift, wat absoluut nodig is voor een herstelde jeugdige uitstraling van uw gezicht en hals. En voor dat weergaloze mooie effect.” zegt Dr. Don.

De wachtlijsten nemen steeds meer toe ook in onze kliniek ervaren wij dat.

Dr. Don zegt ook dat de kwaliteit van zijn werk zeer wordt gewaardeerd door de patiënten.” Ik kan de littekens niet eens meer zien, zo goed kan ik de operatie uitvoeren door steeds weer nieuwe en geavanceerde operatietechnieken te gebruiken. Ik reis dan ook de hele wereld over om mij bij te scholen en om mijn operatiemethoden nog verder te verfijnen. Gemiddeld doe ik nu twee tot drie faceliften per week. Dat zijn er dus op jaarbasis tientallen”.

Extended Deep Plane Facelift en -halslift

Dr. Don: “Mijn nieuwste techniek is een Verticale Deep Plane Facelift methode, ook wel Extended Deep Plane Facelift genaamd. Deze methode gaat verder dan alleen het optillen van de huid en het achter de oren stoppen. Door de technieken te gebruiken die horen bij een Extended Deep Plane Facelift manipuleer ik de lagen weefsel en vet onder de huid om het gezicht nog strakker te maken en lijnen en vlakken in het gezicht te herpositioneren Als het nodig is voeg ik nog een oog- of liplift toe of breng nog wat eigen vet op plaatsen waar vulling nodig is. Als de hals enorm verouderd is doe ik een Deep Plane Halslift met een platysmaplastiek. Een jonge ranke en slanke hals blijft namelijk altijd een wens van ieder vrouw.“

“Zoals jullie kunnen lezen zijn er enorm veel mogelijkheden om een verouderde huid en het aangezicht op een natuurlijke manier voor jaren terug te brengen en die te behouden”.

Ben je 6 maanden in een Spa geweest of zo?

“Hoewel ik geheimhouding heb gezworen, kan ik u vertellen dat patiënten die een Extended Deep Plane Facelift bij mij hebben ondergaan mij later vertelden dat mensen in hun omgeving dachten dat ze 6 maanden full time in een spa hadden doorgebracht. Zo fris en jong zagen ze eruit”.

 

Meer weten over de Extended Deep Plane Facelift en halslift?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze specialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

  • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
  • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
  • Enschede +31 (0) 53 206 2001
    [email protected]

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading