Brazilian Buttlift - Braziliaanse Billift

Nieuwe trend, billen vergroten

En dat met eigen vet. Er bestaan nieuwe behandelmethoden om uw billen te vergroten, te liften, steviger en mooier te maken, of meer volume te geven. Een Braziliaanse billift: billen opvullen door injecties met eigen vet. De Braziliaanse Billift (Engels: Brazilian Butt Lift) is de afgelopen jaren ook erg populair geworden in Europa.Afspraak maken bij Dr. Don?
 

Bij de Brazilian Butt Lift wordt er geen huid weggenomen. Dr. Don oogst het vet meestal van de heupen, binnenzijde bovebenen of van de buik/ love handles. Het is belangrijk dat er wel genoeg vet zit zodat Dr. Don dan ook voldoende heeft om terug te plaatsen. Onze grens is dan ook, uw BMI moet hoger zijn dan 23. Helaas heeft anders de behandeling geen/nauwelijks kans van slagen.

Het vet wordt gezuiverd volgens de lipofilling Coleman methode. Vervolgens wordt het vet terug geplaatst op de gebieden waar u meer volume nodig heeft of waar u het mooier vindt. Meestal wordt bij het bovenste quadrant van de billen het gebied opgevuld.


 

Bilplooicorrectie

Bij een bilplooicorrectie nemen we overtollige vet in de bilplooi weg om de contour van gluteus en de bilplooi te verbeteren. De vorm van de bilplooi wordt verbeterd met liposculptuur. Bij liposculptuur wordt er geen huid weggenomen: Dr. Don maakt alleen enkele kleine gaatjes in de huid en voert het overtollig vet af. Daarna vormt hij de gewenste contouren.
 

Braziliaanse Buttlift met vet transfer en transplantatie

Een van de beste manieren om welgevormde billen te creëren is om uw eigen lichaamsvet over te brengen naar het gedeelte van de billen waar u meer volume wilt hebben.

Het vergroten van uw billen met eigen lichaamsvet ziet er heel natuurlijk uit, en een ander bijkomend voordeel is dat eigen lichaamsvet bijna niet afgestoten wordt. U moet er echter wel voor zorgen dat u in het begin na de ingreep zo min mogelijk op uw billen mag zitten. Daarnaast neemt het geoogste vet de kenmerken aan van het weefsel waar het wordt geïnjecteerd. Als het vet wordt geïnjecteerd dicht bij het bestaande vet in de billen, voelt dit “nieuwe” vet precies zo aan als het vet in het bewerkte bil-gebied. Deze behandeling heeft ook het voordeel dat het geoogste vet uit gebieden kan komen waar u juist geen vet wilt hebben. Zoals bijvoorbeeld de buik, flanken en buitenste bovenbenen.

Gratis consult?

De resultaten

De resultaten na lipofilling- behandelingen zijn prachtig te noemen. Een klein deel van het getransplanteerde vet zal worden opgenomen door het lichaam, hoeveel is niet te zeggen, iedere patiënt reageert weer anders. Wat na drie maanden overblijft is permanent. Dr. Don spuit daarom meer vet in dan nodig omdat de nieuwe vetcellen ongeveer 70 tot 80 procent overlevingskans hebben. Na drie maanden heeft u het mooiste resultaat.
 


 

Lipofilling-techniek van Dr. Don

Bij Lipofilling billen gebruikt Dr. Don het vet uit gebieden zoals bijvoorbeeld de buik, flanken, heupen en binnenste en buitenste dijen. Het vet wordt verwijderd met een zeer zachte WAL-liposuctie die de levende vetcellen beschermen en niet kapot drukken. De vetdeeltjes worden vervolgens gemengd met eigen trombocytenrijk plasma en opnieuw geïnjecteerd door druppelsgewijs laagjes aan te brengen in de billen via een zeer kleine incisie aan elke kant. De kleine parel grootte vetdruppeltjes worden afgezet in de spierlagen, zodat de vetcellen van een goede bloedtoevoer worden voorzien en zo beter kunnen overleven. Vet verplaatsen door lipofilling kan worden verbeterd door het vet te mengen met groeifactoren. Dit verhoogt de overlevingskans van de vetcellen.
 

Hoeveel vet is nodig?

Iedere patiënt is anders, maar de gebruikelijke hoeveelheid vet voor elke bil is gemiddeld ongeveer 400-500cc puur vet. Voor beide billen betekent dit dat we minimaal 800cc vet nodig hebben. Dit is niet een behandeling voor hele slanke tot magere mensen, daarom behandelen wij ook niet indien het BMI lager is dan 23.

Door lipofilling, kunnen we het uiterlijk verbeteren en zorgen voor vollere billen - bekend als 'The Brazilian Butt Lift'. Hoeveel vet er uiteindelijk ingebracht gaat worden hangt sterk af van uw wensen en de mogelijkheden. Dr. Don zal u een eerlijk advies geven tijdens het gratis intakegesprek.

Het verouderingsproces

Het verouderingsproces gaat door, op den duur verliest u weer vet in de billen. U moet dan denken in jaren. Naarmate wij ouder worden ontstaan er meer plattere billen dit is een typische kenmerk van billen “op leeftijd”. Lipofilling blijkt ook dan weer een uitkomst te zijn.

Herstel

Onmiddellijk na de ingreep, zijn de billen enigszins gezwollen en u kunt wat blauwe plekjes aantreffen, deze verdwijnen binnen een of twee weken. U zult weinig hinder ervaren na de behandeling. U denkt misschien dat het overgedragen vet ook verloren gaat als de zwelling afneemt maar gelukkig is dit niet zo. Een klein percentage vet zal opgenomen worden door het lichaam. Het duurt tenminste drie maanden voordat u kunt zien hoeveel vet over is gebleven. Meestal 80 %, daarom brengt Dr. Don meer in dan nodig zodat u uitkomt op het gewenste resultaat. De liposuctie incisies zijn erg klein, net groot genoeg om de canule die het vet moet opzuigen onder de huid geplaatst kan worden. Na de behandeling, moet u drukkleding dragen op het gebied waar het vet is weggehaald voor de lipofilling, ( bv de buik). U kunt vrij snel weer aan het werk alleen oppassen met zitten want het nieuwe vet moet zich kunnen nestelen en houdt niet van druk.Resultaten?

U zult meteen na de ingreep al een groot verschil zien. De resultaten zijn goed zichtbaar en de billen voelen al heel natuurlijk aan. De opgeheven billen zijn meestal na 6 weken meer zichtbaar en de verbetering van het gehele gebied kan nog tot 18 maanden voortduren.

 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues