Ooglift - Ooglid lift

De ooglift

De open blik en de stralende ogen zijn de meest markante punten in een gezicht. Kijkt u maar eens aandachtig naar een babygezichtje, de in verhouding grote ogen stralen uit zichzelf en lijken wel dwars door u heen te kijken. Deze stralende en jeugdige uitdrukking willen wij graag ons hele leven behouden. Helaas geeft de tere huid om uw ogen en de oogleden als eerste de tekenen van veroudering weer. Wat doet u als u merkt dat u geen controle meer heeft over de uitdrukking van uw ogen? Geamuseerde ogen, plagerige ogen, lachende ogen, spottende ogen, ogen met een flirt, vragende ogen etc. Eye-lifting is een mooie en veilige oplossing om u dit weer terug te geven. U kunt uw jeugd weer veroveren met de speciale ooglidcorrecties van onze artsen. Deze correctie geeft u uw stralende blik van vroeger weer terug. De arts kan met zijn speciale techniek ook littekens, grove rimpels of misvorming van de oogleden corrigeren.
 

Ooglift of "buitenste ooghoek correctie"

De buitenste hoek of "laterale canthus" van het oog is essentieel voor een mooie vorm van het oog. Dit wordt vaak over het hoofd gezien door niet ervaren artsen met als gevolg dat na de correctie een ronde oogvorm (sullige uitstraling) ontstaat in plaats van een mooi gevormde hoek in de vorm van een amandel. De arts gebruikt geavanceerde technieken om de steun te herstellen en de esthetische vorm te verbeteren van de buitenste hoeken van de ogen door de laterale canthus pees te verleggen. Onze artsen hebben veel ervaring in het beoefenen van ooglidchirurgie vooral als het gaat om behandelingen die niet of weinig door klinieken worden aangeboden. Waaronder Aziatische ogen, speciale ooglifting, wimpertransplantatie en complexe onderooglidcorrecties.


 

Afspraak maken bij Dr. Don?
 

De Ooglift techniek FYEO®

Dokter Don is een pionier in een bepaalde techniek in de ooglidchirurgie. Zijn ooglifttechniek is bekend geworden onder de naam FYEO®. De FYEO® ooglift-techniek verschilt van de traditionele ooglidcorrectie operatie. Deze techniek geeft een minimaal risico, minimale anesthesie en maximale resultaten. De resultaten vindt u voornamelijk terug in de uitzonderlijk mooie vorm van het ooglid die het oog prachtig laat uitkomen.

Dr. Don heeft de FYEO® ooglift ook ontwikkeld om goed te kunnen classificeren hoe de lift op maat gemaakt kan worden op basis van geslacht, leeftijd, etnische achtergrond en de conditie van de huid. Deze analyse stelt hem in staat de ingreep aan te passen aan de vorm van het oog en de wensen van de patiënt.

Met de oogleft FYEO creëert de arts een extra vouwtje in het bovenste ooglid. Dit opent het ooglid op een natuurlijke wijze en hierdoor ontstaan mooie amandelvormige ogen. Amandelvormige ogen (zoals bij Audrey Hepburn) zijn licht opgestoken in de buitenste ooghoeken waardoor ze mooi in balans komen. Deze vorm geven de ogen een zachte en jeugdige uitstalling met een uitdrukking die zelfvertrouwen weergeeft.


Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven! 


Voor wie is een ooglift geschikt?

Iedereen die er jonger en frisser uit wil zien zonder drastische veranderingen in zijn of haar gezicht. Erfelijke verslapping van de oogleden, gezwollen oogleden en voor mensen die om cosmetische redenen niet tevreden zijn met de vorm van hun ogen.
 


Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven! 

Gratis consult?

Onderstaande patiënte heeft haar gezicht intensief blootgesteld aan de zon. Het gevolg, een ernstige veroudering van de huid op en om de ogen. Overdag had zij moeite haar ogen open te houden door de druk van de hangende oogleden. Dit belemmerde haar in het werk. Na de ingreep was de druk op haar ogen en het slaperige gevoel helemaal weg. Voor de ingreep kon deze patiënte geen make-up aanbrengen op haar oogleden. Tot haar opluchting is dit nu voorbij. Bepaalde levensstijlen zoals roken, zon, overmatige gewichtstoename of hoge stress geven ook meer kans op hangende oogleden.
 

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

 

Juiste leeftijd voor een ooglift?

Er is niet zoiets als de juiste leeftijd voor een ooglift of ooglidcorrectie. Sommige van onze patiënten zijn zo jong als 18 en zo oud als 100. Bij het overwegen of een ooglidcorrectie voor u geschikt is, moet u beslissen of de huidige vorm van uw ogen u stoort of omdat de hangende oogleden u vermoeien.

 

Prijzen ooglid-lift correctie

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar kan een ooglidcorrectie eventueel vergoed worden. U kunt van ons een factuur meekrijgen met daarbij gesloten een medische schrijven van ons arts.

 
Ooglid-lift correctie, vanaf € 700,00 *


* De prijs is excl. medische kosten (maximaal €100,-) en de litteken créme á €38,-. Tijdens het intakegesprek worden deze kosten met u besproken. Iedere patiënt is anders, onze behandelingen worden op maat gemaakt om tot het gewenste resultaat te komen. De extra benodigde tijd brengen wij natuurlijk niet bij u in rekening, wel vragen wij voor de gemaakte extra kosten zoals het materiaal en speciale apparatuur een kleine bijdrage.


button

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues