Bodycontouring

Onze speciale afdeling body-contourtherapie

Eindelijk een complete Lipo behandeling!

Compleet wil zeggen we pakken zowel de onregelmatigheden van de huid aan als de doorbloeding, de vetophoping en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast kijken we hoe we uw bodycontour opnieuw kunnen modelleren en reshapen. Een combinatiebehandeling is het uitgangspunt van onze lipo therapie. We behandelen alleen op maat en hebben geen standaard therapie.

Het is een totaal behandeling die, na een uitgebreide intake, afgestemd is op de specifieke probleemgebieden van uw body. Wij weten inmiddels dat er verschillende oorzaken, soorten en vormen zijn van vetophopingen. Deze aandoeningen vragen om een heel eigen aanpak en in veel gevallen is dat een combinatie van therapieën. Door deze fullservice behandeling kan er eindelijk resultaat worden geboekt. Hoe eerder gestart wordt met de eerste tekenen van vet problemen hoe groter de kans op volledig herstel.

De therapie is opgebouwd uit verschillende behandelingen, specialistische apparatuur en gerichte behandeltechnieken. Eèn enkele behandeling kan u namelijk de oplossing, waar u van droomt, vaak niet bieden. Tezamen met u gaan wij zoeken wij naar een geschikte behandelmethode.”

Afspraak maken?

Populaire bodycontouring behandelingen:

Bodycontouring op maat

Omdat ieder lichaam anders reageert op behandelingen die zorgen voor vetverlies, huidverstrakking en eliminatie is een behandeling op maat nodig. Na jaren van onderzoek is duidelijk geworden dat gewichtstoename, lokale vetophopingen, huidverslapping verschillende oorzaken hebben, we noemen er een paar: leefstijl, erfelijke factoren, slechte doorbloeding van het weefsel, storingen in de hormoonhuishouding en storingen in het lymfevatenstelsel. Alleen met een gerichte combinatie-aanpak kan een behandeling succesvol zijn. De huidcoaches starten de behandeling dan ook met een uitgebreide intake en onderzoek waardoor wij meer inzicht krijgen in het type vet, het type cellulite, de (hormoon)conditie van huid en lichaam. Op basis van de resultaten uit de intake maken we een realistisch plan waar we als team (huidcoach en de cliënt) helemaal voor gaan! Zowel in de clinique als in de thuissituatie.

Om u te ondersteunen in de periode tussen de behandelingen kunt u een beroep doen op onze huidcoaches, zij staan u graag te woord tijdens hun speciaal ingerichte spreekuren. Vragen over veranderingen van leefstijl, voeding en beweging zijn welkom maar ook over de eerste resultaten van de behandelingen. De ondersteuning is een vast onderdeel van de therapie en wordt niet apart berekend.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading