Ingrediënten SoMe

SoMe wat zit er in: huidverzorgingsingrediënten:

Binnen de orthopedische geneeskunde heeft men  al jaren de helende en regeneratieve eigenschappen ontdekt van groeifactoren die afgeleid zijn van Platelet Rich Plasma (PRP). Deze groeifactoren, ook wel cytokinen genoemd, zijn eiwitten die van nature voorkomen in ons lichaam. Zij zetten onze cellen aan tot zelfvernieuwing. Ze binden zich aan receptoren op het celoppervlak en starten hun werkzaamheden in het hele lichaam, inclusief onze huid.

 

ingredienten SoMe dr. Don

 

Botanisch conserveringssysteem: Natuurlijke frisheid

De bloemenextracten van Lonicera japonica en Lonicera caprifolium, afkomstig van kamperfoelie, worden aan SoMe medisch serum toegevoegd om het fris en geconserveerd te houden.

 

Speciale ingrediënten: Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een eiwit dat van nature in uw lichaam voorkomt en vocht aantrekt om uw weefsels gehydrateerd en soepel te houden.

 

Bloedplaatjesrijk plasma (PRP): Natuurlijke kracht

Bloedplaatjesrijk plasma (PRP) is volledig natuurlijk en wordt verkregen uit een kleine hoeveelheid van uw eigen bloed. Het bevat talrijke groeifactoren waarvan bewezen is dat ze doeltreffend zijn in esthetische huidverbetering en wondgenezing.

PRP centrifuge

 

Nieuw huidvoedingssysteem/complex: Essentiële voedingsstoffen

Glucose, natriumcitraat, natriumacetaat, natriumbicarbonaat, natriumchloride, kaliumfosfaat, kaliumchloride en magnesiumchloride leveren essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om uw huid gezond en fris te houden.

 

Botanische en antioxidantcomplexen: Natuurlijke verzorging

Avocado-olie (Persea Gratissima) is rijk aan vetzuren, die de huid op natuurlijke wijze hydrateren. Heemstwortelextract (Althaea Officinalis) vermindert zwelling en heeft antibacteriële eigenschappen. D-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E) bevat antioxidante en ontstekingsremmende eigenschappen die essentieel zijn voor een gezonde huid.

Deze zorgvuldig geselecteerde en natuurlijke ingrediënten in het SoMe medisch serum werken samen om uw huid te voeden, hydrateren en intensief te herstellen, waardoor u kunt genieten van een stralende en gezonde teint.

 

Meer weten over SoMe?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

  • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
  • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
  • Enschede +31 (0) 53 206 2001
    [email protected]

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading