Spierontspanners bij overmatig zweten

Last van veel zweten. Heb je wel eens aan een spierontspanner gedacht? Helpt geweldig.

Wij behandelen  zowel dames als heren.
Nu met een zomerse korting van 15%, geldig in juli en augustus. Lees even verder.

Alles wat je moet weten over wat een spierontspanner doet bij heftig zweten!

Wat is een spierontspanner
Spierontspanner-prikjes worden gebruikt bij verschillende medische aandoeningen. Het is veilig als het op de juiste manier gebruikt wordt.

Een spierontspanner kan ingezet worden bij cosmetische behandelingen. Het verzacht de rimpels in het gezicht. Artsen gebruiken het ook bij aandoeningen als migraine, spierspasmen en overmatig zweten.

Een ander woord voor overmatig zweten is Hyperhidrose. Het verwijst naar overmatig zweten zelfs als het niet warm is. Mensen die overmatig zweten, weken vaak door hun kleding heen of druppelen zweet. Normale deodorants werken niet voor deze mensen.

Welke zweetgebieden behandeld Dr. Don met kleine prikjes spierontspanners:

  • Oksels
  • Handen
  • Voeten
  • Voorhoofd

Hoe werken spierontspanner-prikjes?
Een spierontspanner werkt door de zenuwen te blokkeren die verantwoordelijk zijn voor het activeren van je zweetklieren. Normaal gesproken activeert je zenuwstelsel je zweetklieren als je lichaamstemperatuur stijgt. Zo koelt je lichaam zichzelf automatisch af. Bij mensen die last hebben van veel zweten zijn het de zenuwen die de zweetklieren overactief maken.

Doet de behandeling pijn?
Een spierontspanner werkt alleen in het gebied waar het ingebracht is. Veel van onze cliënten hebben helemaal geen pijn ervaren bij de behandeling van de oksels en bij de andere gebieden, na een goede verdoving, was het prima te doen.

Meer weten?
Bel voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie:

✆ Hengelo 0743030250
✆ Enschede 0532062001
✉ beauty@cliniquedokterdon.nl
✉ info@cliniquedokterdon.nl