Feestelijke opening met Feestelijke aanbiedingen

Dr. Don opent op 24 juni in Hotel de Broeierd in Enschede zijn nieuwe locatie:
“Beauty by Dr. Don”

Beauty en Wellness op het hoogste niveau

Even geen stress en als beloning een mooie en stralende huid! 
Kom ervaren: even helemaal niets anders dan het ontvangen van onze professionele aandacht, afgestemd op uw wensen. Zalige producten op uw huid, warme stenen in de handpalmen, een warm voetbad of diepwerkende massages; het kan allemaal. Of boek een persoonlijke geurreis met essentiële oliën, onderdeel van heerlijke gezichtsbehandelingen. Of u nu kiest voor een 30, 60, of de 90 minuten durende behandeling, u verlaat onze salons “gereset” en met een stralende huid.

Aanbieding Week 26

  • Een instap gezichtsbehandeling voor 25 euro met een gratis Try-Out kit ter waarde van 25 euro. Gratis huidanalyse. Een feestelijke voucher ter waarde van 10 euro te besteden in het restaurant van De Broeierd of op terras. En een feestelijke lekkernij voor thuis.

Aanbieding Week 27

  • Een OxyGeneo zuurstof gezichtsbehandeling met een gratis Hot Stone lichaamsmassage ter waarde van €42,50. Gratis huidanalyse. Een feestelijke voucher ter waarde van 10 euro te besteden in het restaurant van De Broeierd of op terras. En een feestelijke lekkernij voor thuis.

of

  • Een Zen Ritueel met gratis Henna Brows ter waarde van €27,50. Gratis huidanalyse. Een feestelijke voucher ter waarde van 10 euro te besteden in het restaurant van De Broeierd of op terras. En een feestelijke lekkernij voor thuis.

Aanbieding Week 28

  •  Dermal Filler (of skinbooster) behandeling met 20% korting. Een feestelijke voucher ter waarde van 10 euro te besteden in het restaurant van De Broeierd of op terras. En een feestelijke lekkernij voor thuis.

of

  • Een instap gezichtsbehandeling voor 25 euro met een gratis Try-Out–Kit ter waarde van 25 euro. Een feestelijke voucher ter waarde van 10 euro te besteden in het restaurant van De Broeierd of op terras. En een feestelijke lekkernij voor thuis.

Aanbieding Week 29

  • 1 of meer zones rimpel injectie behandeling vanaf €87,50 met een gratis instap gezichtsbehandeling en een Try-Out–Kit samen ter waarde van 50 euro voor thuis. Een feestelijke voucher ter waarde van 10 euro te besteden in het restaurant van De Broeierd of op terras. En een heerlijke lekkernij voor thuis.

Aanbieding Week 30 en 31

  • Een OxyGeneo zuurstof gezichtsbehandeling met een gratis Hot Stone lichaamsmassage ter waarde van €42,50. Gratis huidanalyse. Een feestelijke voucher ter waarde van 10 euro te besteden in het restaurant van De Broeierd of op terras. En een feestelijke lekkernij voor thuis.

of

  • Een OxyGeneo zuurstof gezichtsbehandeling met een gratis TriPollar (RF) behandeling ter waarde van €95. Gratis huidanalyse. Een feestelijke voucher ter waarde van 10 euro te besteden in het restaurant van De Broeierd of op terras. En een feestelijke lekkernij voor thuis.

Aanbieding Week 32 en 33

  • Een instap gezichtsbehandeling voor 25 euro met een gratis Try-Out kit ter waarde van 25 euro en een gratis huidanalyse.

Wil je meer informatie?
Neem dan even contact op, wij zijn telefonisch bereikbaar.
Ook kun je chatten met iemand van ons team
via de chatfunctie op onze website.

✆ Hengelo 0743030250
✆ Enschede 0532062001
✆ Amsterdam 0208950455
beauty@cliniquedokterdon.nl
info@cliniquedokterdon.nl 

 

Klikt u hier voor onze prijslijst
We hebben ook een brochure! Nieuwsgierig? Klik dan hier.