Waarom werkt een rimpelcréme niet?

Waarom werkt een rimpelcréme niet?

Waarom werkt een rimpelcrème onvoldoende?

Bepaalde rimpels ontstaan niet aan de oppervlakte maar onder het oppervlak van de huid in de spieren. Een crème kan onmogelijk in de diepere lagen van de huid haar werk doen hooguit aan de oppervlakte.

Het is waar dat een crème de huid een korte periode van vocht kan voorzien en dan lijkt het dat oppervlakkige rimpeltjes minder zichtbaar zijn. Helaas droogt de huid snel en verschijnen ook de rimpels weer.

 

Wat doet een rimpel injectie?

Rimpel injecties ontspannen de gezichtsspieren. Elke glimlach, frons, en het dichtknijpen van de ogen versterken de spieren die daarvoor zorgen. De huid boven deze spieren kunnen bij het ouder worden steeds minder goed de beweging van de spieren opvangen en begint te “kreuken” en zo ontstaan rimpels. Een rimpel injectie laat de sterke spiertjes weer ontspannen en zo kan de huid langzaam gladtrekken en verdwijnen rimpels.

 

Waar werkt het goed?

Rimpel injecties werken het beste op de horizontale diepe lijnen op het voorhoofd, bij de mondhoek die gaat hangen, de fronsrimpel tussen de ogen en kraaienpootjes rond de buitenkant van het oog.

 

Dr. Don hoe zorg je nu voor een natuurlijke uitstraling?

“Echt dokter”  hoor ik vaak “ik wil er niet uitzien als….” en dan worden allerlei namen van dames genoemd die teveel rimpel injecties hebben gehad. Het resultaat is een plastic uiterlijk zonder expressie. In mijn Clinique mag dit niet gebeuren. Op een veilige en vakkundige manier geven wij de patiënt een jonger en frisser uiterlijk zonder dat zij op ‘Barbie” of “Ken” gaan lijken.

Eén ding is zeker: Er kan geen rimpelcrème op tegen een behandeling met rimpel injecties. Wilt u meer lezen over een rimpel injectie behandeling, kijk dan op https://www.cliniquedokterdon.nl/Gezicht/Rimpels-Injectables/Rimpel-injectie

Wilt u een consult? Belt u dan voor Hengelo naar 074 – 30 30 250 en voor Amsterdam naar 020 – 89 50 455.

Print

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues